Snart släpper vi platser till höstterminen 2022!

Från och med måndagen den 16 maj kl 10.00 har du möjlighet att anmäla ditt barn för träning under höstterminen i följande grupper:

Stor & Liten (4-6 år) – Lördag 12.30-13.30

Knatte Jiu-jitsu (6-8 år) – Måndag eller onsdag 16.30-17.30

Sport Ju-Jutsu (9-11 år) – Måndag & onsdag 17.30-18.30
Sport Ju-jutsu (12-14 år) – Måndag & onsdag 17.15-18.30

Brasiliansk Jiu-Jitsu (12-14 år) – Tisdag & torsdag 17.15-18.30

Thaiboxning JR (12-14 år) – Måndag & torsdag 18.30-19.45

*Åldersindelningen anger det året man fyller. Träningstiderna är preliminära och kan komma att ändras.

För varje grupp finns cirka 10 platser tillgängliga och det är först till kvarn som gäller. Du kan läsa mer om vad dom olika grupperna innebär genom att klicka här!

Ungdomar som fyller 15 år under 2022 har vi platser och nybörjarintag under hela året. Kontakta oss för mer information.

När du anmäler ditt barn så anmäler du intresse för kommande termin (HT -22). Får man inte en plats denna gång så hamnar man inte i någon kö utan man är välkommen att lämna en ny anmälan när vi släpper platser nästa gång. Detta gäller endast helt nya medlemmar, du som redan är medlem hos oss behöver inte anmäla dig på nytt.

För att anmäla ditt barn går du in på fliken intresseanmälan och fyller i formuläret och skickar in. Du fyller i ditt barns personuppgifter och den vuxnes kontaktuppgifter. Har du fler barn behöver du göra en anmälan för varje barn. Anmäler du ditt barn till Stor & Liten behöver du inte göra någon anmälan för den vuxne som ska träna tillsammans med barnet. Du kan endast anmäla ditt barn till en grupp med rätt ålder (kommer det in en anmälan i en grupp där man ej har åldern inne kommer denna att tas bort).

OBS: Anmälan är inte en garanti att man har fått en plats. Vi kommer skicka ut en kallelse via mail när vi kan erbjuda er en plats, där finner du all information du behöver veta inför terminstarten i augusti. Det är därför viktigt att ni anger en korrekt mailadress vid anmälan. Ibland kan våra mail hamna i skräpposten så vi ber er att hålla utkik även där.

Vi kommer inte släppa några platser till gruppen Brasiliansk Jiu-Jitsu (9-11 år) denna gång.

 

Välkommen in med din anmälan måndagen 16 maj kl 10.00.

I Stor & Liten-gruppen blandar vi lek med teknikträning där vi lär ut grunderna i Jiu-Jitsu.

En knatte tränar en blandning av Sport Ju-Jutsu och Brasiliansk Jiu-Jitsu. Vi leker fram kampsporten med hjälp av slag & sparkar på mittsar, nedtagningar/kasttekniker och brottning på marken.