Vi hyrde som vanligt en stor buss som tyvärr endast blev halvfull då väldigt många bokade av sin plats pga av sjukdom de sista dagarna. Vi får se över detta till nästa år och se hur vi ska resa då detta blev väldigt dyrt.

Helgen blev mycket lyckad och mixen med juniorer och seniorer på samma tävling är väldigt bra. Kaisho stod för ett tight och bra arrangemang med få skador (Nils Lundmark från Dynamix klubben IKsu skadade dock knät allvarligt)

Under lördagförmiddage tävlade alla juniorer och de gjorde mycket bra ifrån sig och när dagen var slut kunde vi konstatera att vi kommit tvåa i sammanräknngen av alla klubbar, slagna av Dynamix klubben Örebro Kampsport som var outstanding och plockade hem väldigt många klasser. På eftermiddagen tävlade våra vuxna fighters med blått bälte och bäst gick det för Tulle Edman och Caroline Lian som tog ett brons respektive ett silver. Carro kom även tre i Absoluten.

Under söndagen tävlade sedan våra vitbälten bland seniorerna och här imponerade James Kytösaho mest och vann den tuffa viktklassen -76 kg via 5 vinster. James började träna hösten 2007 och har gått framåt väldigt fort.

Totalt sett blev det en mycket lyckad helg. Nu är tävlingssäsongen över för våra BJJ fighters. Nästa tävling blir Västerås BJJ Cup den 6 September.

Resultat finns på Dynamix Fighting Sports hemsida

Bilder från helgen:


James ser hård ut på prispallen 😉


Teamet poserar på stranden i Helsingborg