James förlorade tyvärr sin andra match på att domarens stoppade matchen då James fick ta emot flera slag mot huvudet på marken. James startade bra och fick in en jabb som stoppade motståndaren tillfälligt men sen blev det amerikanska brottarens tempo för högt och han träffade James med en höger högt uppe på huvudet och följde upp med en nedtagning mot repen. James hamnade i ett dåligt läge och motståndaren hamrade in hammarslag och domaren gick in och bröt. James var besviken efteråt och upplevde att domaren brutit alldeles för tidigt då han inte kände sig skakad av slagen.

James fortsätter träningen på Wand Fight team och krigar vidare. Wanderlei Silva hade uttalat sig om James innan matchen och sagt att han trodde mycket på James och att han hade något speciellt. Det vet vi alla som tränar med James och vi vet att han kommer tillbaka och kommer gå mycket långt.James förlorade tyvärr sin debut efter att ha dominerat första ronden och haft motståndarens rygg. Även andra ronden styrde James med nedtagningar. När det var c 10 sekunder så fastnade han i en triangel efter att att ha slagit inifrån guarden.

* James går en MMA match den 28 Augusti och möter Forrest Cable från Team Canada under 145lbs.

 
Kolla in galans hemsida här: http://www.tuffnuff.net/
 
Staredown från invägningen.
 
 
James är redo!

Lycka till James!!En av våra främsta fighters, James Kytösaho är i USA och tränar hos Wandelei Silva. Följ hans äventyr via hans blogg.

Videointervju för purefight.org

James som är en av Sveriges främsta grapplers i 76kg är en av våra mest målmedvetna fighters och det visar han både på och utanför mattan. Nu har James tagit tjänstledigt i tre månader för att åka till USA och träna på Wanderlei Silvas gym i Las Vegas.

Nacka Dojo har sponsrat James träningsresa och vi ser fram emot att ta del av James kunskaper när han kommer tillbaka till Nacka.

James kommer att försöka blogga så mycket han hinner från resan och du hittar hans fighter profil och blogg här

Länk till Wandeleis Gyms hemsida