Vår förening är till för både elit och motionärer, barn & ungdomar och vuxna. Vi bedriver både hård och målinriktad elitträning och effektiv och rolig motionsträning. På Nacka Dojo ska alla trivas och vi värnar om vår sköna stämning och positiva träningsklimat. Vi hoppas kunna erbjuda dig det du letar efter och förhoppningsvis känner du att du ”hittat hem” efter ett besök hos oss.

Vi har tillhört RF och Budo&Kampsportförbundet sedan 1982 och vi är anslutna till teamet Dynamix Fighting Sports. Vi är även anslutna till följande förbund: Svenska Ju-Jutsu FederationenBrasilianska Jiu-Jitsu förbundetSvenska MMA förbundetSvenska Submission Wrestling förbundet och Svenska shootfightingsförbundet.

Anmäl dig till någon av våra kurser via detta formulär. Kontakta kansliet på 08-716 66 59 eller 0705-75 99 52 om du vill prata med oss för att få ett snabbt svar.

Det fullständiga schemat går att ladda ned under länken schema. Här hittar du lite information om de träningspass som vi erbjuder.

Se en film från våra gamla lokaler
(vi har nu flyttat till nya lokaler på över 1000kvm med två träningsytor, gym mm)