Till detta års läger hade Dynamix organisationen flyttat lägret från Varberg till Stockholm och ingen visste väl riktigt hur detta skulle tas emot men det visade sig vara ett mycket lyckat drag. Någon vecka innan lägret hade vi redan lika många deltagare som året innan och väl på plats dök det upp ännu fler fighters.

Det hela startade med kursverksamheten på Tisdagen där det arrangerades två kurser, en i Sport Ju-Jutsu och Brasiliansk Jiu-Jitsu. Från vår klubb gick följande personer kurs och blev godkända och fick sin licens för två år.

Sport Ju-Jutsu:
Joakim Vistam
Catharina Berg
Helena Ekman
Sara Widgren

Fredrik Widgren
Peter Palmelin
Andreas Lindgren

Brasiliansk Jiu-Jitsu:
Henrik Rauge
Mia Widgren (numera Widgren sedan hon gift sig i sommar 🙂

Kursen avslutades på Onsdagen och lägret tog vid klockan 17.30. Träningspass avverkades på tre mattytor och sedan bjöds det på korv till alla lägerdeltagare samtidigt som registreringen och betalningen avverkades. Alla deltagare fick ett plastkort med deras namn på som gav dem tillgång till träningen, frukosten, lunchen och till de restauranger som vi samarbetade med.

Under de följande dagarna tränades det sedan morgonpass, två förmiddagspass, eftermiddagspass och kvällspass. Marcelos BJJ pass på Torsdagmorgonen slog rekord i antal BJJ tränande på ett och samma pass i Skandinavien. Över 100 fighters krigade under Marcelos ledning i 90 minuter.

 
 
 
På Torsdag eftermiddagen arrangerade vi friidrottstävling (alternativa OS ) och det blev ett mycket uppskattat inslag där det tävlades i kula, höjdhopp, 100 meter, längdhopp och det hela avslutades med en spännande stafett.

På fredagkvällen kom vår vän Musse på besök och höll ett mycket intensivt MMA pass till fantastisk musik. Musse hade med sig sin partner från Rallarsving, Andreas Halldén och Bobby Rehmann och Matti Mäkelä från Pancrase Gym som alla sparrades med de 70 fighters som deltog på passet.

Lördagen bjöd på graderingar i BJJ och Sport Ju-Jutsu. Från vår klubb tilldelades följande personer nya grader av Marcelo, Ricard och Martin Janson.

Blått bälte:

Andy Gaugl
Jens Friesendorff

Stort grattis allihopa!!

För fullständig lista över de som fick nya grader i SJJ och BJJ, kolla in på www.dynamixfighting.com framöver.

På lördagkvällen var det stort party på Imperial Lanes där vi blev 141 stycken som åt av buffén och bowlade och sedan dansade loss hela natten.

På söndagen var det fortfarande mycket folk kvar och lägrets två sista pass var mycket välbesökta. Det sista passet bjöd på en all star mix där lägrets instruktörer instruerade varsin specialare.

Lägret avslutades vid 13.15 efter att Ricard avtackat vårat fantastiska crew för all hjälp under lägret med inpasseringar till passen, frukost och lunchpersonal, mattbärare mm. Ett extra tack till Tulle Edman som dragit ett stort lass under veckan och sovit på dojon för att övervaka så att allt fungerade.

Nu ska vi summera detta års läger, finslipa detaljerna och så hoppas vi att Dynamix vill lägga sitt läger hos oss även nästa år.

Bilder från lägret finns här oc