Årets extrasatsning på MMA passen har slagit väl ut. Varje pass har från 30-40 deltagare och det finns massor med vilja och talang på mattan. Våra instruktörer följer vårat concept till punt och pricka och inget lämnas åt slumpen. Med en noggrann och systematisk utlärningstakt kommer alla in i övningarna och får bra grundtekniker.

Vår nya instruktör Patrik ”Putte” Andersson har även hjälpt till att höja nivån på boxningen ytterligar ett steg. Att vi numera också är två instruktörer på varje pass gör att vi hinner hjälpa alla väldigt bra. Nu arbetar vi för att förbereda några fighters för en eventuell match i shootfighting till hösten.

Här kommer en bild från dagens pass.

Att vi har krävt att alla deltagare ska ha bra utrustning har också gjort träningen säker och roligare då alla kan gå på utan att riskera onödiga smällar. Missa inte vår deal från Jabb.se som ger dig ett helt paket för ett mycket bra pris.