Tävlingen StrikeOut i Täby genomfördes för andra gången under lördagen (första gången var 30:e juni -07). Tulle Edman som gick match och vann på den första omgången fanns på plats även den här gången för att representerade Nacka Dojo och Dynamix Fighting Sports.

Tulle var planerad att gå en match i -91 kilos-klassen men vid registreringen frågade arrangören om han inte kunde tänka sig att gå en match till. En av killarna hade dragit sig ur och därmed stod en sugen fighter där utan motståndare. Tulle tackade självklart ja, trots att hans bonus-motståndare vägde nästan 10kilo mer än honom.

Tyvärr fick Tulle se sig besegrad av den tyngre motståndaren som efter en hård match (som gick till förlängning) vann ringdomarnas röster. Alltså förlust på domarbeslut i första matchen.

Andra matchen gick desto bättre och efter ca: 4 minuter kunde Tulle dra ut sin motståndare på ett rakt armlås från mount.

Bilder och videoklipp från matcherna kommer upp på sidan inom en snar framtid!

Tulle som nyligen graderades till blått bälte i samband med Marcelos besök går från klarhet till klarhet och satsar nu stenhårt inför Scandinavian Open i BJJ i Malmö den 20-21 Oktober.