Silver till Linda efter en fantastisk insats. Linda bevisar verkligen att hon är bland de främsta i världen i sin vikt och bältesklass efter dubbla guld på Pan American och nu silver på VM. Läs Lindas egen rapport på hennes blogg.

Ralf förlorade tyvärr sin första match med en ynka fördel mot en fighter från Machado. Ralf blev ju tyvär sjuk nere på plats och kroppen återhämtade sig inte riktigt. Läs Ralfs egen rapport på hans blogg.VM avgjordes för första gången i USA till skillnad mot alla tidigare år då VM gått i Brasilien. Från klubben åkte Linda och Ralf för att kriga om medaljerna.

Linda med dubbla guld ifrån Pan American Championships som avgjordes tidigare i år, även då i Los Angeles. Linda är som vanligt i fantastisk form och har laddat upp med träning för Marcelo i Vaberg på Dyamix sommarläger. Tiden fram till avresa kommer Linda att finslipa formen med Marcelo då han finns på plats på klubben för att hjälpa till med förberedelserna.

Ralf är även han i mycket bra form och är sugen på lite revansch från Pan American tävlingen. Ralf åkte ut i andra matchen i sin viktklass med tog sig till de sista åtta i den öppna viktklassen som hade 100 deltagare. Ralf kommer även han att köra mycket privat med Marcelo tiden fram till avresa.

Nacka Dojo önskar våra fighters stort lycka till!