Sport Ju-Jutsu Scandinavia byter namn till Dynamix Fighting Sports. Namnbytet görs för att bättre spegla en verksamhet som idag, tio år efter starten, har utvecklats till att omfatta fler kampsporter än enbart Sport Ju-Jutsu.

År 1997 i samband med att Ingemar och Ricard skapade stilen Sport Ju-Jutsu grundades även federationen SJJ Scandinavia i syfte att samla alla Sport Ju-Jutsu klubbar i landet. Under åren har medlemklubbarnas verksamheter utvecklats till att innehålla fler idrotter än Sport Ju-Jutsu. Därför väljer SJJ Scandinavia nu att byta namn till Dynamix Fighting Sports.

Klubbarna som är medlemmar i Dynamix Fighting Sports tränar huvudsakligen Sport Ju-Jutsu och Brasiliansk Jiu-Jitsu men även MMA, Submission wrestling, Karate och Judo finns inom organisationen.

Vår anslutning till Dynamix innebär att vi kan ta del av Dynamix alla utbildningar och läger och den gemenskap som Dynamix klubbarna har byggt stark under åren på läger mm. Våra BJJ och MMA utövare kan nu känna sig mer ”hemma” då Dynamix Fighting Sports vänder sig till alla utövare.

I sommar arrangeras det 10:e sommarlägret och det kommer att bli ett enda stort firande så missa inte att boka din plats. Anmälan görs via Dynamix website.

Läs mer om Dynamix Fighting Sports på den officiella hemsidan: www.dynamixfighting.com

Här finns en länk till den pressrelease som Dynamix Fighting Sports nu går ut med över hela landet.