Vill du också träna på gymmet enligt det passet?, ladda ned övningarna!

Ladda ned 5:an, passet som format många ju-jutsu fighters från Nacka! Gör 10 repetitioner på varje övning utan att vila. Upprepa 3 gånger. Om du aldrig har styrketränat kan du boka en timme med Ricard som jobbar som styrkeinstruktör så hjälper han dig med tekniken. Kostnad 250 kr.

Team Nacka Juniorer består av drygt 20 fighters som alla har talang och vilja att bli bra tävlingsfighters. Alla tävlar regelbundet och många av dem har tävlat aktivt i flera år. Vi gör nu en riktad satsning mot teamets äldsta juniorer för att ge dem lite extra och för att förbereda dem redan nu på vuxenträningen.

Det testpaket som vi gjort sedan 1999 på seniorerna fick nu dessa nio fighters känna på och de gjorde mycket bra ifrån sig. Alla visade upp en bra grundfysik även om det finns individuella skillnader såklart. En som utmärkte sig var Henrik Appelgren som ”vann” 3 av fyra grenar och som har en mycket bra rörelsemotorik. Henrik tränar även akrobatik och gymnastik och sedan ju-jutsu minst 2 ggr i veckan.

Här följer planeringen för vårat juniorteam, nu närmast är det en tävling i Örebro och veckan därefter åker vi till Helsingborg och Swedish Open.

v 37 060917             Sön Tester
v 38 060923             Lör Tävling i Örebro
v 39 060930             Fre-Sön Swedish Open
v 41 061009             Mån Extra träning
v 45 061106             Mån Extra träning
v 47 061125             Sön Tävling i Örebro
v 48 061202             Lör KM
v 49 061210             Sön Uppföljande tester & sista söndagsträningen

Redo för beep testet

Henrik Appelgren gör chins

 

Mia Lundblad förklarar marklyft för Jocke Wallberg

 
Träning på gymmet

Gustav Karlström och Sara Amberg gör utfall medans resten av gruppen blir fotade