Uppdaterat

Nu är uttagningen till Team Nacka MMA klar och de som blivit utvalda den här gången finns under länken Team Nacka MMA.

De som inte kom med denna gång kör på som vanligt med sin träning och kommer att få chansen vid ett senare tillfälle om de fortsätter att utvecklas. Vi har valt att hålla gruppen relativt liten och satsat på de som uttalat att de vill gå match redan i vår.

Följande händer nu för de uttagna:
1. De får ett mail med inloggningsuppgifter till Nackadojo.com. Här förväntas de att uppdatera sina meriter löpande och om de vill, berätta om sin träning via den blogg som finns där.

2. De får även ett mail skickat till dig med instruktioner om hur de skapar en träningsdagbok på shapelink.com. Alla som tränar med Team Nacka MMA skall föra träningsdagbok via shapelink. Här kommer de att kunna se hur de andra i teamet tränar mm.

3. Ett mail har skickats till alla som blev uttagna med en bifogad pdf med reglerna för Team Nacka MMA som skall läsas ordentligt och sedan skrivas under och tas med på första träningstillfället för teamet Onsdag den 25/3 klockan 15.30.

Följande datum är inplanerade:
25/3 – Team träning
1/4 – Team träning
8/4 – Team träning (ev 2 pass denna dag, meddelas veckan innan)
15/4 – Team träning
22/4 – Team träning
29/4 – Team träning
6/5 – Team träning utomhus (ta med löparskor)
13/5 – Team träning
20/5 – Team träning

Övriga datum:
18/4 Extra fysträning (tid och plats meddelas inom kort)
25/4 Träningsläger (tid och plats meddelas inom kort)
2 Maj Tävla på SM/Gameness i Submission Wrestling

Frågor besvaras av Ricard på 0705-759952

Nu kör vi!


Intresset var mycket stort efter mötet på Tisdagkvällen efter fortsättningsgruppens MMA pass och många vill vara med i denna satsning. Putte, Ricard och Micke, som kommer att hålla i det hela, meddelade att alla kommer inte att kunna komma med vid denna uttagning då det inte går att jobba med en för stor grupp om vi ska kunna bedriva elitträning och individuellt anpassade pass. De som i första hand kommer att bli aktuella är de som har siktet inställt den 23 Maj och som kan satsa det som krävs.

Senast Fredag den 20 Mars kommer vi att presentera den lista på de som blivit uttagna i Team Nacka MMA den här gången.


Vi startar nu ytterligare ett tävlingsteam som har som uppgift att hjälpa fighters som ska gå match i Shootfighting/MMA.

Första uttagningen kommer att gälla de som ska gå match på Shootfighting-tävlingen på Fighter Centre den 23 Maj.

De som vill satsa på det och nu tränar med fortsättningsgruppen i MMA är välkomna på ett första möte Tisdagen den 17 Mars efter träningen.

Ansvariga instruktörer kommer att vara: 
Patrik Andersson , Ricard Carneborn , Michael Alpäng

Team Nacka MMA kommer att ha ett extra träningspass klockan 15.30 på Onsdagar fram till tävlingen.

Vi kommer även att skräddarsy fysträning för samtliga uttagna vid några tillfällen.

Du som känner dig redo för detta och har ambitionen att gå match är välkommen på mötet ikväll eller att kontakta Ricard Carneborn. Vi kommer att ta ut de som vi anser redo för detta.