Tjejerna startade med ett beep test.

Längst ut till vänster springer Sara Widgren som tränar med Team Nacka Juniorer och som var med seniorerna under testerna. Sara tävlings simmar paralellt med sin ju-jutsu satsning och det visade sig i hennes testresultat. Sara var överlägsen i kondition och chins testerna och väldigt jämn stark i alla övningarna och matchade de äldre utövarna mycket bra. Saras resultat får sätta ribban för hur tränad man bör vara för att nå långt, oavsett idrott.

Sara Widgren, vår nästa stora stjärna på damsidan.

Killarna krigade på med chins och Emil Eriksson ”vann” den tävlingen med 18 st (13 st sist)

Alla gjorde armhävningar på 1 minut och där var Emil starkast på killsidan med 62 st på 1 minut.


Sara Svensson gör armhävningar. Denna gren ”vinner” Linda Lindström med 57 st

Översikt av fysbanan

Testerna avslutades med att Ricard introducerade den fysbana som kommer att avsluta varje pass under hösten för att öka styrka, snabbhet och konditionen. Banan bygger på övningar som är väldigt idrottsspecifika och upplevdes som ”svinjobbig men bra”.

Efter alla ansträngningar förljde ett litet planeringsmöte inför hösten.

Delar av Team Nacka SJJ diskuterar upplägget för höstens tävlingar som bland annat innehåller Swedish Open, German Open och förhoppningsvis ett VM för några av dem i slutet på November.