Yoga är ett system av rörelser och andningsövningar som syftar till att stärka kroppen, öka energiflödet och lugna sinnet.

Yoga är ett utmärkt komplement till annan fysiskt träning, då yogan stärker leder och muskler, ökar blodcirkulationen samt gör våra muskler mjukare och smidigare och därmed minskar skaderisken avsevärt. Yogan gör oss också mer lyhörda inför kroppens signaler och bidrar till en ökad kroppsmedvetenhet.  Att praktisera yoga är som att teckna en pensionsförsäkring där vi investerar i vår egen kropp för att få den att vara så långvarig som det bara är möjligt.

Soma Moves är en relativt ny träningsform där instruktörerna som utvecklat träningformerna har tagit influenser från Yoga, kampsport och hur vår kroppen fungerar och skapat ett dynamiskt träningssystem där allt från styrka och kondition till rörelseträning tränas. Passet består av en grundlig uppvärmning med mobilitetsträning för att sen gå över till block av övningar som upprepas. Du kommer garanterat svettas och njuta av att röra på di kropp på det sätt som det var tänkt från början, inte stillasittande utan i rörelse.

Läs mer om Soma Moves här.

Gör en intresseanmälan