Vi samarbetar sedan många år med stans vaknaste byggmarknad Bygg Ole/XL Bygg. Alla köp du gör som medlem genererar en intäkt till vår verksamhet när du visar ditt medlemskort och anger konto 2010. Skaffa ByggOle kortet så får du även din personliga bonus på 2,5 %. Avtalet kräver att du är medlem i Nacka Dojo.


 

Restaurang Horisont och Artilleriet är vår samarbetspartner sedan flera år och de hjälper oss med fantastisk mat och cafevaror i samband med våra tävlingsarrangemang. Horisont ligger i Värtahamnen och Artilleriet vid armémuséet på Östermalm.


 

Budo Nord och SBI Sport är vår samarbetspartner för dräkter och skydd till framförallt Sport Ju-Jutsu. Vårt samarbete har pågått i 30 år och vi är väldigt glada och tacksamma för deras stöd till vår verksamhet och events.


Avantherm AB är ett svenskt företag som utvecklar och säljer förnybara, högpresterande alternativ till dagens fossila oljor och kemikalier.

Avantherms produkter säljs under varumärket Avantherm och har utvecklats och testats i samarbete med bland annat KTH i Stockholm och Saybolt-laboratorierna samt flera framstående institut i Europa. Genom att erbjuda nästa generations högpresterande oljor och kemikalier, bidrar Avantherm till ett fossilfritt och hållbart samhälle.


Swedish Connect Technologies AB