Vi samarbetar sedan många år med stans vaknaste byggmarknad Bygg Ole/XL Bygg. Alla köp du gör som medlem genererar en intäkt till vår verksamhet när du visar ditt medlemskort och anger konto 2010. Skaffa ByggOle kortet så får du även din personliga bonus på 2,5 %. Avtalet kräver att du är medlem i Nacka Dojo.


 

Restaurang Borggården är vår samarbetspartner sedan flera år och de hjälper oss med fantastisk mat och cafevaror i samband med våra tävlingsarrangemang. Restaurangen ligger i armémuséet på östermalm.


 

Budo Nord och SBI Sport är vår samarbetspartner för dräkter och skydd till framförallt Sport Ju-Jutsu. Vårt samarbete har pågått i 30 år och vi är väldigt glada och tacksamma för deras stöd till vår verksamhet och events.


Avantherm AB är ett svenskt företag som utvecklar och säljer förnybara, högpresterande alternativ till dagens fossila oljor och kemikalier.

Avantherms produkter säljs under varumärket Avantherm och har utvecklats och testats i samarbete med bland annat KTH i Stockholm och Saybolt-laboratorierna samt flera framstående institut i Europa. Genom att erbjuda nästa generations högpresterande oljor och kemikalier, bidrar Avantherm till ett fossilfritt och hållbart samhälle.


 

Stockholm Ställningsmontage är ställningsföretaget som arbetar med kunden i fokus. Med 40-års erfarenhet i branschen, kan du som kund lita på att vi ständigt förnyar och förbättrar vår materialpark, håller våra leverans och uppbyggnadstider och alltid gör allt för att möta de högt ställda förväntningar våra kunder har.

Nacka Dojo är väldigt glada över samarbetet med SSM och den hjälp vi får till våra ungdomar. Om du behöver en ställning, kontakta SSM!