Fredrik och William tävlade på VM i Polen i helgen, läs hur det gick i matcherna.

Fredrik var först ut och tävlade under fredagen i -77 kg. Första matchen vanns på poäng men sen blev det förlust mot Knebl från Tyskland. Freddan krigade sig tillbaka och slog bland annat Percy Kunza från Frankrike i återkvalet. I matchen om bronset mot en ryss var Freddan klart bättre och dominerade alla delar och det blev en klar poängvinst. Brons på VM till Fredrik och ytterligare en internationell medalj!

William tävlade under lördagen och vann första matchen på fler ippon när matchen slutade lika (den som har flest fullpoängstekniker vinner matchen vid lika). William fortsatte vinna matcher tills det tog slut på poäng i semifinalen mot en ryss med 10-12. Wille gick match om bronset och vann en övertygande seger och tog ytterligare ett brons för Sverige och för klubben. Detta är Willes andra brons på senior VM!

Stort grattis till hela det svenska landslaget som verkligen imponerade! Guld till Diana Halldén i newaza och silver till Jonas Lund i fighting -77 kg!