Höstterminen startar måndag den 22 augusti och här presenterar vi schemat som kommer gälla för HT 2016. Vi gör några förbättringar och optimerar schemat ytterligare.

Vi erbjuder Stockholms mest omfattande schema med 5 olika idrotter.

– BJJ-Gi & No-Gi med svartbältesinstruktörer
– Thaiboxning med instruktörer som Jörgen Kruth, Torkel Rauge mfl
– MMA med Alan Raouf och samarbete med Waldo Zapata
– Sport JJ för Ingemar Sköld, Joakim Vistam samt stora delar av landslaget som instruktörer för barn & ungdomar
– En av landets mest etablerade och framgångsrika verksamheter för knatte, barn & ungdomsträning
– Fysträning med Martin Lidberg
– Yogapass
– Styrketränings avdelningar med både fria vikter och maskiner och mycket generösa öppettider.

Allt detta för endast 369 kr/månad för ett guldkort (allt inkluderat)

Förändringar från VT schemat:
– Vi flyttar BJJ-Gi teknikpasset från måndagar till tisdagar. På måndagar fanns det 3 stycken grapplingpass och det jämnar vi ut nu med flytten av teknikpasset till tisdagen. MMA och SW fighters tränar brottning med Martin Lidberg, BJJ-Gi tränar teknik och kan sparras sista 30 minuterna.

– Team Nacka SJJ/BJJ på Mån, Ons och Söndagar öppnas upp för tävlingsaktiva fighters med minst blått bälte (undantag kan göras om man är väldigt aktiv tävlande med hög ambitionsnivå)

– Team Nacka JR flyttas från fredagar till måndagar 19.15. Det var dags att släppa fredagarna av flera anledningar. Med denna guldtid för våra satsande tävlingsungdomar i BJJ hoppas vi ge bättre möjligheter för fler att vara med och för föräldrar att kunna käka tacos på fredagar 🙂

– Thaiboxning JR tränar nu på måndagar och torsdagar. Tävlingsintresserade ungdomar som vill köra ett extra pass kan träna lördagar.

– Sparringen på fredagarna försvinner och vi hänvisar till lördagen. Underlaget har varit lite för tunt den sista tiden och i och med att lördagarna nu är så populära så flyttar vi passet dit. Detta medför också att vi stänger 18.00 på fredagar.

– Lördagarna kommer vi att stänga 14.00.

Vi förändrar också terminologin gällande vår grappling. Vi benämner nu passen BJJ-Gi och BJJ-No-Gi. Vi tränar alla brasiliansk jiu-jitsu och tränar med eller utan dräkt och tävlar under olika regler (ADCC, SW mm). Vi uppmuntrar alla som gillar att ”grapplas” att träna och tävla både med och utan dräkt.

Välkomna till HT 2016!

schemand_ht2016