Paris Open avgjordes i helgen och vi hade Fredrik, Isabelle och William på plats. Fredrik har haft en lugnare försäsong och legat på läger och tävlat i BJJ så detta var Fredriks första stora SJJ tävlingen för säsongen.

Det var tufft motstånd då alla dom bästa killarna i Fredriks viktklass var på plats. Han gick fem matcher totalt, vann de tre första. I semifinalen mötte han en rysk motståndare som är rankad 1:a i världen, tyvärr förlorade han denna match med ett poäng.

I matchen om brons mötte Fredrik en fighter från Nederländerna, tog tidigt initiativet direkt och vann med 15-2. Det här var första gången Freddan tog medalj på Paris Open efter flertalet 5:e platser på tidigare års upplagor.

Om en månad är det öppna EM, och då är detta en riktigt bra prestation att att ha med sig och poäng till världsrankingen i bagaget.

Grattis Fredrik till en riktigt bra insats och bronset!

Även Isabelle Vistam och William Seth Wenzel var nere i Paris, tyvärr gick inte allt deras väg denna gång och de hamnande utanför pallen.

Våra SJJ fighters laddar om på nytt och kör på mot nästa mål!