Våra JR team i Sport JJ och Brasiliansk JJ tillhör landets bästa och vi kommer nu att ge möjlighet för fler att vara med och träna. Läs mer om vilka krav vi ställer.

 

JR teamen är för de ungdomar som vill träna mer och tävla regelbundet. Vi har en lång tradition av ungdomsverksamhet och mycket kompetenta och engagerade instruktörer och föräldrar. Nu har vi en träff på söndag klockan 16.15 där vi bjuder in nya fighters som vill prova på hur det är att träna med teamet.

Du behöver uppfylla följande krav:
– Du är mellan 10-14 år (fyller 10 under detta år)
– Du tränar redan nu på de två pass som finns i veckan
– Du tävlar regelbundet eller vill börja tävla
– Du har föräldrar som är engagerade och som kan ställa upp och skjutsa och åka med på tävlingar i landet.

Du och dina föräldrar är välkomna nu på söndag klockan 16.15, då kommer vi att berätta mer om hur teamen fungerar och du får vara med och träna på ett pass och känna på tempot. Denna ”try-out” är öppen både för dig som tränar Sport JJ och Brazilian JJ.

Frågor besvaras av Ricard Carneborn, sportchef
0705759952