Nordic Ju Jutsu Cup och Nordic BJJ Open börjar närma sig med stormsteg och vi behöver våra medlemmars och föräldrars hjälp för att göra en riktigt grym tävling! Klicka läs mer för att se våra arbetsområden.

 

Du anmäler dig enkelt genom att maila receptionen@nackadojo.com eller skriva upp dig på den fysiska listan som finns i receptionen.

Fredag
Arbetsuppgift: förarbete
Start 17:30
Sluttid ungefär 20-20:30
Vi behöver hjälp med att bära mattor, ställa upp datorer och TVapparater, bygga sekretariat och kravallstaket. Vi behöver mycket bärhjälp men också hjälp av dig som är bra på att dra kablar eller kan hjälpa till och ställa iordning cafét och liknande uppgifter. Det är här vi bygger upp tävlingen och ju fler vi blir desto lättare kommer det att gå.

Arbetsuppgift: sovsalsansvarig
Start 17:30
Sluttid 21:00
Du får en lista på personer som bokat sovplats i skolan och kommer hjälpa dem få biljett och hitta till sovsalen. Det är du som går fram och tillbaka från skolan till klubben för att visa dem var de ska sova och informera om att de behöver hålla dörren stängd och ser till att alla har betalat för sig.

Lördag
Arbetsuppgift: sekretariat
Start: 8:30 med kort utbildning/repetition
Slut: ca. 18:00 (när tävlingen är slut)
Extra: Du får lunch och drickor serverat
Ett heldagsarbete där du sitter vid ett bord på sidan av tävlingsmattan och i samarbete med domaren för poängen för matchen som pågår. Du sitter i lag av två men det är bra om du har bra fokus och kan sitta still längre tid. Du har koll på tiden och poängställningen. Under lördagen är det tävlingar i Sport Ju Jutsu, Fight och Newaza för barn och vuxna.

Arbetsuppgift: runner

Start 8:30 med kort utbildning/repetition tillsammans med sekretariaten
Slut: ca. 18:00 (när tävlingen är slut)
Extra: Du får lunch och drickor
Ett heldagsarbete där du är den som ser till att den tävlande är på sin tävlingsmatta vid rätt tillfälle. Du går med tävlanden från uppvämningsytan till mattan och jobbar i samarbete med sekretariaten. Det är bra om du är pigg i benen, kan gå/springa mycket och att du kan höras när du försöker.

Arbetsuppgift: entré

Starttid: 7:30
Sluttid: 14:00
Du tar betalt av publik och släpper igenom tävlande och stämplar personers händer. Vi har ett bord som tar betalt med kort och ett med kontant.

Arbetsuppgift: café
Arbetstider: 7:30-13:15 eller 12:45-19:00
Du säljer kaffe och kakor i vårt café i Skuruhallen och ser till att det finns drickor och ätbart på plats i samarbete med receptionen. Du kommer också att ta betalt för tshirtförsäljningen.

Arbetsuppgift: städ
Arbetstider 9:00-14:15 eller 13:45-19:00
Du håller ordning i tävlingshallen och på klubben. Byter ut soppåsar, plockar upp tydligt skräp och pant, ersätter toalettpapper och tvål på toaletter, och håller koll uppe på skolan i rundor så att sovsalarna ser okej ut och att dörren in dit är stängd.

Arbetsuppgift: prisutdelning
Starttid: 9:00
Sluttid: 18:00 (när tävlingen är slut)
Du som är trevlig och glad delar ut medaljer till de som tar sig till prispallen under dagen. Du kommer att ha en iPad och få information där vilka som tagit vilket pris.

Arbetsuppgift: Trafikledare/P-vakt
Starttid: 7:00
Sluttid: 11:00
Du kommer få hjälpa bilister att hitta någonstans att parkera på och det är ditt jobb att se till att ambulanser kommer kunna ta sig smidigt till arenan om det skulle behövas. Du vinkar bilarna upp på skolgården och om det skulle ta slut parkeringsplatser hänvisar till Ektorp Centrum.

Arbetsuppgift: speaker

Starttid: 8:30
Sluttid: 18:00 (när tävlingen är slut)
Extra: Du får lunch och dricka
Du ropar ut i högtalare information som behöver förmedlas. Det kan vara tider för när vissa klasser kommer starta, tävlanden som behöver befinna sig på plats, medaljörer som ska få komma och få sin medalj eller att en bil behöver flyttas. Vi söker dig som har en stark och tydlig röst och som inte är rädd för att den ska höras J

Arbetsuppgift: sovsalsansvarig
Starttid: 17:00
Sluttid: 20:00
Du får en lista på personer som bokat sovplats i skolan och kommer hjälpa dem få biljett och hitta till sovsalen. Det är du som går fram och tillbaka från skolan till klubben för att visa dem var de ska sova och informera om att de behöver hålla dörren stängd och ser till att alla har betalat för sig.

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 16.39.51

 

SÖNDAG
Arbetsuppgift: sekretariat
Start: 9:30 med kort utbildning/repetition
Slut: ca. 17:00 (när tävlingen är slut)
Extra: Du får lunch och drickor serverat
Ett heldagsarbete där du sitter vid ett bord på sidan av tävlingsmattan och i samarbete med domaren för poängen för matchen som pågår. Du sitter i lag av två men det är bra om du har bra fokus och kan sitta still längre tid. Du har koll på tiden och poängställningen. Under söndagen så är det tävling endast i BJJ och bara för vuxna i viktklasser och öppna klasser.

Arbetsuppgift: runner
Start 9:30 med kort utbildning/repetition tillsammans med sekretariaten
Slut: ca. 17:00 (när tävlingen är slut)
Extra: Du får lunch och drickor
Ett heldagsarbete där du är den som ser till att den tävlande är på sin tävlingsmatta vid rätt tillfälle. Du går med tävlanden från uppvämningsytan till mattan och jobbar i samarbete med sekretariaten. Det är bra om du är pigg i benen, kan gå/springa mycket och att du kan höras när du försöker.

Arbetsuppgift: entré
Starttid: 8:30
Sluttid: 14:00
Du tar betalt av publik och släpper igenom tävlande och stämplar personers händer. Vi har ett bord som tar betalt med kort och ett med kontant.

Arbetsuppgift: café
Arbetstider: 8:30-13:15 eller 12:45-19:00
Du säljer kaffe och kakor i vårt café i Skuruhallen och ser till att det finns drickor och ätbart på plats i samarbete med receptionen. Du kommer också att ta betalt för tshirtförsäljningen.

Arbetsuppgift: städ
Arbetstider 9:00-14:15 eller 13:45-19:00
Du håller ordning i tävlingshallen och på klubben. Byter ut soppåsar, plockar upp tydligt skräp och pant, ersätter toalettpapper och tvål på toaletter, och håller koll uppe på skolan i rundor så att sovsalarna ser okej ut och att dörren in dit är stängd.

Arbetsuppgift: prisutdelning
Starttid: 9:00
Sluttid: 18:00 (när tävlingen är slut)
Du som är trevlig och glad delar ut medaljer till de som tar sig till prispallen under dagen. Du kommer att ha en iPad och få information där vilka som tagit vilket pris.

Arbetsuppgift: Trafikledare/P-vakt
Starttid: 8:00
Sluttid: 11:00
Du kommer få hjälpa bilister att hitta någonstans att parkera på och det är ditt jobb att se till att ambulanser kommer kunna ta sig smidigt till arenan om det skulle behövas. Du vinkar bilarna upp på skolgården och om det skulle ta slut parkeringsplatser hänvisar till Ektorp Centrum.

Arbetsuppgift: speaker

Starttid: 9:30
Sluttid: 18:00 (när tävlingen är slut)
Extra: Du får lunch och dricka
Du ropar ut i högtalare information som behöver förmedlas. Det kan vara tider för när vissa klasser kommer starta, tävlanden som behöver befinna sig på plats, medaljörer som ska få komma och få sin medalj eller att en bil behöver flyttas. Vi söker dig som har en stark och tydlig röst och som inte är rädd för att den ska höras J

Arbetsuppgift: efterarbete
Starttid: 17:00
Sluttid: 20:00

Vi hjälps åt med att bära undan mattor, riva sekretariat, städa undan efter tävlingen och se till att allt hamnar rätt. Vi behöver hjälp av dig som är stark men också av dig som är bra på att organisera.