Graderingarna för mini- och knattegrupperna kommer att äga rum på ordinarie träningstid sista träningspasset för terminen.

För måndagsgruppen är detta den 26/5, för onsdagsgruppen var graderingen i onsdags den 21/5. Detta för att onsdagen v. 22 är dag före röd dag, och vi stänger Dojon 15:00. Klicka läs mer för mer information.


Mini- och knattegrupperna måndagar:
Er gradering kommer att äga rum den 26/5 på respektive träningstid. Ditt barn kommer att få ett till streck på sitt bälte, och vi kommer att gå igenom vad vi har lärt oss den här terminen. Observera att en viss närvaro krävs för graderingen.

Mini- och knattegrupperna onsdagar:
Er gradering gick utmärkt och alla var jätteduktiga. Alla barn fick ett streck på sitt bälte och vi gick igenom vad vi har lärt oss den här terminen.

Hör gärna av dig till oss i receptionen om du har några frågor.