Find your core – and live from it!

Vi arrangerar en workshop i yoga med Sofie Carlsson lördagen den 22/3, klockan 13:00-16:00

Läs mer för ytterligare information.

Yogan växer på Nacka Dojo och fler kampsportare har insett vilket verktyg yogaklasserna är för vår utveckling på mattan. Nu anordnar vi en tre timmars workshop tillsammans med vår yogalärare Sofie Carlsson som fokuserar på vår core.

Mer om workshopen:

De här timmarna handlar om att utforska och utveckla en djupare kontakt med vår core, eller som det kallas inom kampsport: dantian. Inom både yoga och kampsport utgår vi från att vårt kraftcenter sitter i magen, en bit nedanför naveln. När vi utvecklar vår kontakt och vår förståelse för vårt eget kraftcenter får vi en otrolig kroppskontroll och styrka, dels fysiskt med också mentalt och andligt. I det här centret finns också vår intuitiva förmåga, det som gör att vi kan känna på oss vad som ska hända. Föreställ dig själv att under en match kunna känna på sig motståndarens drag innan det ens är utfört…

 yoga

Workshopen kommer bestå både av en kortare föreläsning och ett ordentligt yogapass.

Pris: 500 kronor (betalas i receptionen innan workshopen)
Plats: Matta 1 på Nacka Dojo

Boka din plats på listan i receptionen direkt! (begränsat antal platser så var ute i god tid)