Andra deltävlingen i Svenska Grapplingligan avgjordes i Tyresö under  helgen och Nacka Dojo var såklart med och krigade! Vid deltävlingarna koras ingen vinnare utan man samlar poäng som man tar med sig till nästa deltävling. Matcherna är 4 minuter långa och du kan endast vinna på avslut/submission. Det spelar alltså ingen roll hur många positioner du etablerar på mattan, det är avslut som gäller, annars slutar matchen oavgjort.

Robin och Robar brottades i tungvikten och gjorde sitt bästa för att vända upp och ner på motståndet. Simon gick två tuffa matcher i den avancerade klassen men förlorade dem tyvärr. Sara presterade riktigt bra, gick en match oavgjort och vann den andra. Max, Jesper och Jonathan imponerade i samtliga matcher med fina tekniker och bra fighting spirit! Joakim fick tyvärr ingen match då hans motståndare strök sig på tävlingsdagen.