Marcelo är hos oss och instruerar och efter Måndagens träning graderade han och Ricard följande personer till nya grader i BJJ:

Blått:
David Heidenberg
Jimmy Bysell

David och Jimmy har tränat på bra under flera år men har nu ökat träningsdosen ytterligare sista tiden. David genom flera och bättre pass och även en del tävlande. Jimmys startskott kom efter besöket i Brasilien hos Marcelo och har sedan dess ökat träningsdos markant och kommit i bättre form.

Lila:
Caroline Lian
James Kytösaho
Michael Alpäng

Carro och James har plöjt igenom blåbältes divisionen med ett flertal stora turneringsvinster och hela tiden utvecklat sina teknikreportoarer. Micke tävlar inte men tränar mest av alla på hela klubben och har varit flitig att åka på seminarier mm och han har utvecklats massor den sista tiden. Micke gör även ett mycket bra jobb som instruktör på MMA passen.

Brunt:

Ralf Carneborn

Ralfs prestationer syns tydligt i resultatlistorna där han alltid placerar sig top 3 och oftast högst upp på prispallen. Nu är det dags för nya utmaningar men Ralf står bättre förberedd än någonsin och tränar numera som en elitidrottare med flera pass per dag och intensivt tävlande.


Stort grattis till era välförtjänta grader!!