Tjena kompis!

Nu är det inte långt kvar till terminstarten, vecka 34 drar vi igång!

Stor & Liten, Knattar, Barn- och Ungdomsgrupper (4-14 år):

 

Vill du börja träna hos oss?

Då behöver du ha skickat in en intresseanmälan och fått en kallelse och betalat innan terminstart enligt informationen i kallelsen. Kolla även i din skräpkorg, ibland hamnar våra kallelser där! Grupperna 4-11 år är fulla och vi kan tyvärr inte ta emot fler i dessa grupper.

Det finns fortfarande platser kvar i grupperna från 12 år. Lämna en intresseanmälan på direkten så kontaktar vi er så snart som möjligt.

NYHET! Nu kan vi även erbjuda en NoGi-klass för ungdomar (12-14 år)! Läs mer i denna nyhet.

Du som har varit medlem hos oss tidigare:

Vi skickar inte ut några nya kallelser till er som tidigare varit medlemmar. Som vi informerat via mail så behöver ni bara att komma in till vår reception och förnya ert barns medlemskap.

Vuxna (från 15 år):


Vi har nybörjarintag under hela terminen.
Skicka gärna in en intresseanmälan. Du är sedan välkommen in till oss i receptionen för att teckna ditt medlemskap. Tänk på att om du är under 18 år behöver målsman vara med vid köpet av kortet. Vill du se mer information om våra priser och medlemskap kan du klicka här.

Har du varit medlem hos oss tidigare så behöver du inte skicka in en ny intresseanmälan. Det är bara att komma in och förnya medlemskapet. Är du osäker på om ditt medlemskap har gått ut så kan du kontakta oss.

Vi erbjuder Thaiboxning, Brasiliansk Jiu-Jitsu och Sport Ju-Jutsu. Vi har även Fys-, Box och Yogapass samt ett gym för styrketräning. Under fliken ”Träningsformer” kan du läsa mer om varje sport.

Ändrad tid för Sport JJ vuxna på måndagarna:

För våra vuxna Sport JJ medlemmar kommer det ske en ändring av tiden på måndagarna till 17.30. Dena ändring görs för att få in lite mer personer på mattan vid den tiden, mattan kommer att delas mellan vuxna och ungdomar (12-14 år). Varje grupp har sin vanliga instruktör men vissa moment kan komma att tränas tillsammans. Den nya tiden för vuxna är alltså måndagar kl 17.30-18.45. På onsdagar är det oförändrat. 

Nordic BJJ Open

Varje år arrangerar vi två stora tävlingar, den 21-22 oktober är det dags igen! Du som har barn som tränar hos oss förväntas hjälpa till under denna helg. Vi uppmuntrar också alla våra medlemmar att tävla på denna tävling.

Varmt välkommen till oss! Vi ser fram emot en grym hösttermin med mycket träning och tävlingar!

 

 


Välkommen till höstterminen 2023!