Varmt välkomna till vårterminen 2022 hos oss!

Stor & Liten, Knattar, Barn- och Ungdomsgrupper (4-14 år):
Vi skickar inte ut några nya kallelser till er som tidigare varit medlemmar. Som vi tidigare har informerat via mail så behöver ni bara att komma in till vår reception och förnya ert barns medlemskap. Är du helt ny behöver du ha fått en kallelse och betalat innan terminstart enligt informationen i kallelsen. Kolla även i din skräpkorg, ibland hamnar våra kallelser där!

Vuxna (från 15 år):
Vi har nybörjarintag under hela terminen. Skicka in en intresseanmälan. Du är sedan välkommen in till oss i receptionen för att teckna ditt medlemskap. Tänk på att om du är under 18 år behöver målsman vara med vid köpet av kortet. Vill du se mer information om våra priser och medlemskap kan du klicka här.

Helgen den 22-23 januari arrangerar vi seminarie med Lachlan Giles. Under söndagen är alla pass inställda då vi arrangerar seminariet samt har instruktörsträff. Seminariet är fullbokat och vi tar inte emot fler anmälningar.

Restriktioner:

  • Bokningskrav (igen), vi kommer införa bokningskrav på alla våra vuxenpass (från 15 år).
  • Vi kommer ha en begränsning på 22st platser på varje vuxenpass (från 15 år).
  • Stanna hemma om du känner minsta symptom.
  • Var noga med din handhygien.
  • Undvik att vara nära och ta i hand med personer som du inte tränar med.
  • Vi uppmuntrar alla att vaccinera sig!

Ändringar i schemat:

Den här terminen har vi gjort en del ändringar i schemat.

MMA:n kommer att ta en paus denna termin. Vi tipsar om våra andra kampsporter Thaiboxning, Boxning och No-Gi jiu jitsu som är ett bra komplement för MMA utövare. Skulle du önska säga upp ditt medlemskap p.g.a. detta ber vi dig kontakta receptionen.

Morgonpassen som var mellan kl 06-07 kommer också pausas denna termin. *Vi har löst en ny instruktör till morgonpasset. Det passet startar upp igen fredag 21/1.

Torsdagens boxpass och onsdagens fyspass byter dagar. Så nu ligger Boxen på onsdagar kl 18.30-19.30 och Fyspasset ligger på torsdagar 17.30-18.30.

Söndagens boxpass byter tid till 15.00-16.00 och vi stänger kl 16.30 på söndagar.

Vi lägger till Boxning på schemat.

Vi har det glada beskedet att Tonton Semakala kommer att instruera boxning hos oss den här terminen. Tonton har en mycket fin meritlista från sin tävlingskarriär, både som amatör- och proffsboxare.

Som amatör har han gått över 100 matcher och har vunnit SM tre gånger och tagit ett VM brons. Under sin proffskarriär gick han 18 matcher varav 17 segrar. Tonton har inte bara en lång tävlingskarriär, han har även mycket erfarenhet av att instruera och har tidigare instruerat på klubbar såsom DIF Boxning och Tensta boxningsklubb.

Vi är väldigt glada över att välkomna Tonton till klubben och  vi ser fram emot en ny termin fylld med massor med träning!