Schemat för HT 2021 är nu tillgängligt att ladda ned på schema sidan. Detta blir klubbens 78 terminsstart sedan 1982, nästa år firar vi 40års jubileum! Det är som vanligt ett fullt schema med massor av träning från morgon till kväll. Vi hoppas du är taggad på starten som sker Måndag den 23: augusti!

Du hittar schemat som en pdf på schema sidan. På samma sida finns även vårt dynamiska schema från Gymcontrol där eventuella ändringar i schemat uppdateras. Vi rekommenderar även alla att ladda ned appen ”Gymcontrol” till din smartphone.

Vi inför några ändringar till denna termin som vi hoppas du kommer gilla!

  • Måndagar:
    – Sport JJ får mattan för sig själva på måndagar 18.30-20.00 och passet är öppet för fortsättare.
    – Jiu-jitsu gi med Ralf flyttar till 20.00 och kommer att vara ett tävlingsförberedande pass för dig som vill tävla och sparras hårt.
  • Tisdagar:
    – Vi gör ett nytt försök med Thaiboxning på lunchen med Jerry (Corona stoppade vårt förra försök en del). Kom och kör Thai nu även på lunchen klockan 11.00!
    – Jiu-Jitsu passet på tisdagar 18.30 med Ricard Carneborn heter nu BASIC är öppet för alla utövare, oavsett bälte och passet kommer fokusera på grunderna och ”varför” vi gör som vi gör. Sparringen kommer att vara situationsbaserad.
  • Onsdagar:
    – Jiu-Jitsu Gi passet med Marko Jevtic kommer starta 20.00 (istället för 19.30) och kommer vara ett tävlingsförberedande pass för dig som vill tävla och sparras hårt.
  • Lördagar
    – Passet startar 10.30 och är ett pass med stort fokus på sparring med korta stopp för strategi och ”tänk på det här” instruktion. Passet leds av Marko som visar en teknik/drill som uppvärmning och efter det är det fokus på sparring med input från Marko.

Vi hoppas att denna termin blir så vanlig som det bara får under en pågående pandemi och att vi kommer kunna tävla och arrangera tävlingar. Du behöver inte längre boka dig för att gå på pass men du behöver alltid vara helt frisk och ta hand om dina klubbkompisar genom att visa hänsyn.

Direktlänk till pdf:en