Styrelsen har idag beslutat att stänga ned all verksamhet tillsvidare i minst 2 veckor och med start imorgon, fredag den 13:e. Detta görs som en förebyggande åtgärd för att bidra till samhällets försök att stoppa spridningen av Covid19. Läs mer i denna nyhet.

Med tanke på den rådande situationen i världen och vårt ansvar som idrottsförening har styrelsen idag beslutat att stänga ned all verksamhet med start fredag den 13:e (passande) för att motverka smittspridningen. Våra idrotter innebär mycket fysisk kontakt och om någon skulle vara smittad så har vi ett snabbt händelseförlopp och detta vill vi med denna åtgärd motverka.

Detta innebär att vi ej tar emot besök från våra medlemmar, vare sig för kampsport eller styrketräning. Detta gäller tillsvidare till att börja med i 2 veckor med start fredag den 13:e. Vi kommer hålla våra medlemmar uppdaterade via email och sociala medier (hemsida, Instagram, Facebook, Twitter @nackadojo).

Under denna period kommer vi att försöka behålla gemenskapen och skapa trygghet genom att erbjuda följande träningsalternativ utomhus.

– Utomhusfys för vuxengrupper i närheten av dojon
(vi återkommer med ytterligare detaljer kring detta)

– Friluftsliv för barn & ungdomar i Nyckelviken.
Vi träffas med egen matsäck, spelar brännboll och grillar korv tex.
(vi återkommer med ytterligare detaljer kring detta)

När det gäller våra träningskort och du som har autogiro så kommer vi att göra en justering i efterhand då vi vet omfattningen på perioden då det är stängt.

Vi ber dig som medlem om överseende med den uppkomna situationen och hoppas på din förståelse kring de inställda träningspassen. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till oss, vi kommer försöka besvara alla mail och telefonsamtal så fort som möjligt men vi ber dig också att bara maila eller ringa om du måste då belastningen kommer vara hög.

Nu tar vi fighten mot Corona, knyter nävarna och fixar detta tillsammans!