Styrelsen har efter dagens årsmöte (som gick bra 👍) haft ett styrelsemöte där fokus var Nordic arrangemanget och Corona viruset. Styrelsen beslutade att skjuta fram Nordic, läs mer om detta i denna nyhet.

Efter att ha läst in sig ordentligt på den nuvarande situationen och via bra diskussioner kom styrelsen fram till följande rekommendationer för våra medlemmar.

  • Vi avråder samtliga medlemmar att resa utomlands i det nuvarande läget i världen för att undvika att bli smittad och ta med sig viruset hem igen.
  • Om du av någon anledning ändå måste resa avråder vi dig från att besöka klubben när du kommer hem och under den inkubationstid som viruset har, vilket enligt Folkhälsomyndigheten är 2 veckor.
  • Vi avråder våra tävlande medlemmar från att tävla utomlands (och kommer således inte ge bidrag till några resor från och med nu och tills vi meddelar annorlunda)
  • Vi förespråkar som vanligt en bra personlig hygien;
    1. Tvätta händerna ofta och noggrant. Peta dig inte i ansiktet.
    2. Hosta och nys i armvecket.
    3. Var extra noga med att rengöra träningskläder, maskiner och redskap efter dig.
    4. Om du känner dig krasslig, kom INTE till klubben, stanna hemma.
  • Vi kommer under denna period att tvätta mattorna efter ALLA pass.
  • Om du som planerat besök i våra lokaler känner dig minsta sjuk så ber vi dig att stanna hemma. Detta gäller även dig som förälder som lämnar av barn och vill titta på träningen.

Träningen fortsätter som vanligt, vi kommer hålla alla uppdaterade om något skulle förändras.

Enda sättet att få stopp på spridningen är om alla tar sitt ansvar och bidrar med det vi kan och sunt förnuft. Om du har frågor finns vi att kontakta via info @ nackadojo.com eller via vår reception.

Vi ses på mattan!