Till denna termin startar vi en ny grupp på onsdagar klockan 19.30-20.45 för dig som är mellan 15-17 år och som vill börja träna jiu-jitsu eller som redan tränar på klubben. Målet med gruppen kommer att vara att få fram utövare som vill träna och tävla tillsammans. Instruktörer kommer vara två av våra mest meriterade fighters och instruktörer, Rasmus & Linus Nolbratt.

Steget från ungdom till vuxengrupp kan ibland vara tufft och därför startar vi nu denna grupp för dig som fyller 15 år under 2019 men som ännu inte fyllt 18 år. Träningen kommer att vara på onsdagar klockan 19.30-20.45 och passet kommer ledas av Rasmus och Linus Nolbratt. Passet är öppet för helt nya fighters samt dig som redan tränar på klubben. Rasmus & Linus kommer hjälpa gruppen att växa tillsammans och målet är att få en stark träning och tävlingsgrupp för ”juveniles” över tid.

Instruktörer:
Rasmus Nolbratt har brunt bälte i jiu-jitsu och har tävlat i ne-waza landslaget samt vunnit många internationella medaljer genom åren.
Linus Nolbratt har lila bälte i jiu-jitsu, har representerat Sverige i ne-waza och vunnit Nordic Open, Swedish Open samt haft internationella framgångar.

Har du kompisar som är nyfikna på kampsport och vill lära sig jiu-jitsu? Ta med dem till det första passet som är onsdag den 21 augusti klockan 19.30-20.45. 

Vi ses!

Linus och Rasmus för några år sedan med guld runt halsen