I helgen var det full ös på tävlingsfronten. På fem olika platser hade vi fighters som tävlade och representerade klubben, Barcelona, Bålsta, Göteborg, Alvik och Stockholm. Och fina resultat blev det, totalt lyckades våra fighters samla ihop 16 medaljer! 

Slagskeppet i Stockholm gick Iheb Daboussi och Hamza Qlich match i Thaiboxning. Iheb förlorade tyvärr sin match på poäng men Hamza vann sin match på en knock. Med och coachade var coach Torkel med hjälp av Louise.

Westside Advanced i Göteborg tävlade Eva-My Persson och Liam Alpäng. Liam vann sin första match. Men förlorade sen match två i förlängningen på submission. I bronsmatchen vann han efter 24 sek på en heel hook och fick plocka med sig bronset hem! My gick lika i match 1 och förlorade sen tyvärr i förlängningen. Med och coachade var Micke.

På plats på Nexus i Alvik befann sig ett stort gäng från klubben för att heja och titta på när Michael Lundberg och Robert Strand gjorde MMA match debut. Bäst gick det för Michael som fick en vinst på domslut. Robert förlorade tyvärr på en mycket tveksam knock. Med och coachade var coach JP tillsammans med ett stort gäng träningskompisar!

I Bålsta på Tapouten hade vi ett stort gäng yngre fighters som var på plats, där blev det många fina medaljer!

Wilmer Björkman – Guld, Oskar Nordén – Silver, Dante Roos – Silver, Andreas Wistrand – Brons, Lo Roos – Brons, Lukas Lundmark – Brons  och Oskar Ahlm – Brons.


I Bålsta tävlade även Paul Grönborg, Alex Persson och Marcus Hedlund.

Paul vann två matcher, en på en bone and arrowoch en på en kimura. De två matcherna resulterade i ett guld! För Alex gick det lika bra och efter två vinster på armbar så fick även han ta hem guldet. Marcus blev flyttad till adult klassen och vann sina två första matcher på armbar men förlorade sen tyvärr semifinalen på en fördel. Men de två vinsterna resulterade i en bronsmedalj för Marcus!

Antalet medaljer i Bålsta:

GULD – 5 medaljer
SILVER – 4 medaljer
BRONS – 7 medaljer


 

I Barcelona på Master International IBBJF Jiu-Jitsu Championship tävlade Ralf Carneborn, Bernardo Sastre, Max Holst, Marc Lundberg och Aliv Aliev.

Ralf fick ett brons efter en vinst på fördel och en förlust på poäng. Bernard vann match ett på poäng med 6-0 och förlorade sen finalen på en fördel och det resulterade i ett silver. Ali blev tyvärr utan matcher då varken hans motståndare i viktklassen eller öppna dök upp. Så han fick två gånger kliva högst upp på podiet och ta emot guldmedaljen men utan matcher. Max gick samma väg som Bernard och vann match ett men förlorade sen tyvärr i finalen och fick nöja sig med ett silver. Barcelonas enda guldmedaljör blev Marc. Efter två vinster på en baseball choke och en triangel och en VO i finalen då motståndaren var helt slut, så fick Marc ta emot guldet!