NU ÄR SOMMARSCHEMAT KLART!

Klicka här för att ladda ner schemat som PDF!

Sommaren är snart här och tisdagen den 7 juni drar sommarschemat igång.

Nytt för i år är våra expressfyspass på tisdag och torsdag kl 12.00-12.30. Ett tufft högintensivt fyspass med enkla övningar i högt tempo. Perfekt för dig som inte har så lång lunch.

Under juni månad kommer vi även fortsätta erbjuda utomhusfys men nu på tisdagar och torsdagar kl 17.30-18.15.

Utöver det kör vi på med pass som vanligt och erbjuder Thaiboxning, Jiu-Jitsu (Gi + NoGi), boxpass och fyspass under hela sommaren. Gymmet är öppet under våra öppettider.

Vi hoppas också kunna anordna minst en utomhusträning med korvgrillning, musik och härlig träning tillsammans även i år. Förra sommarens uteträning blev en succé och uppskattat av många!

Under sommaren har vi följande öppettider:
Måndag-torsdag kl: 08.00-21.00
Fredag kl: 08.00-14.00
Lördag STÄNGT
Söndag kl: 10.00-14.00

Ungdomar (13+ år) är välkomna att delta på vuxenpassen under sommaren men ta gärna med en kompis så att ni är säkra på att ni kan träna med någon i er egna storlek. Har du inte ett medlemskap för vuxenpassen behöver du säga till i receptionen så att vi kan checka in dig manuellt.

Gradering och avslutningar – Lördag 4 juni:

Glöm inte bort vår avslutningsdag med graderingar för alla barn, ungdomar och vuxna. Klicka här för mer information om dagen. Du kan betala graderingsavgiften (200kr) redan nu i vår reception så slipper ni köa under lördagen. Kan man inte delta på det här tillfället så anordnar vi en uppsamlingsgradering ett par veckor in på nästa termin.

Dynamix Summercamp:

Under vecka 32 har vi vårat årliga sommarläger för BJJ och SJJ, gå in på smoothcomp.com för mer information och anmälan. Anmälan är planerad att öppna på måndag 30/5.

TERMINSTART HT22

Terminen börjar igen vecka 34.
För vuxna (15+ år)  erbjuder vi träning under hela sommaren men vecka 34 drar terminsschemat igång där vi erbjuder mer träning. Vi har nybörjarintag för vuxna året om. Nu har vi också en sommarkampanj som du kan läsa mer om här.

Vi har skickat ut kallelser till er (4-14 år) som fått en plats till höstterminen. För alla barngrupper  4-11 år är alla platser till hösten nu tagna. Du som är 12 år eller äldre kan fortfarande anmäla dig till hösten. Missade du att få en plats denna gång så släpper vi nya platser till VT23 i november.