Vi presenterar Sveriges bästa träningsschema för kampsport och fysträning. Totalt erbjuder vi 42 pass per vecka från 6 år och uppåt. Detta schema börjar att gälla måndag den 15:e januari. Lördagen den 27:e januari har vi öppet hus! Kom och testa vår verksamhet och ta del av fina erbjudanden från våra samarbetspartners.

I alla våra idrotter kan du börja som helt nybörjare!
Gruppen delas in i en nybörjare och en fortsättaregrupp alternativt så tränar man på varsin träningsyta (uppe eller nere).

Som nybörjare rekommenderas du att träna på följande pass i respektive idrott:

Thaiboxning: Tisdagar och Torsdagar 20.00, Söndagar 10.15
MMA: Måndagar 20.00 (No-Gi), Tisdagar 18.45 (No-Gi), Onsdagar 20.00 (MMA), Söndagar 12.00 (MMA). Som MMA utövare kan du självklart också komplettera med Thaiboxningspassen.
Jiu-Jitsu/Gi (med dräkt): Tisdagar 18.30, Torsdagar 18.30, Lördagar 10.15 +  alla lunchpass
Jiu-Jitsu/No-Gi (utan dräkt): Måndagar 20.00, Tisdagar 18.45, Torsdagar 11.00, Lördagar 10.15
Sport JJ: Vi har självförsvarsträning på onsdagar 19.45. Vi har inte Sport JJ som renodlad nybörjarträning för vuxna så vi rekommenderar jiu-jitsu med eller utan gi tillsvidare

Nyheter för VT 2018:

CrossCtrl på tisdagarna byter namn till HIIT. Samma intensiva och effektiva träning men nu med samma namn som passet på torsdag lunch. HIIT står för High Intensity Interval Training och vi jobbar med egen kroppsvikt och en del redskap i korta intensiva intervaller.

Team Nacka JR-BJJ får nu ett eget pass på fredagarna klockan 16.30-17.45. Huvudinstruktör  kommer att vara vår ungdomsinstruktör, brunbältet och europamästaren Tony Silvernäs tillsammans med våra duktiga juniorfighters Linus Nolbratt och William Wallin. Denna grupp är för dig som vill träna ytterligare en dag i veckan (utöver tisdagar och torsdagar) och som vill tävla regelbundet. Du måste ha föräldrar som engagerar sig i din träning och kan följa med på tävlingarna som en hjälp till våra tränare. Riktåldern för gruppen är 11-15 år men vi bedömer utifrån storlek och erfarenhetsnivå vilka som kan vara med. Vi kommer att kontakta dem som kan vara med från start, om du inte blir kontaktad och vill vara med, prata med Tony Silvernäs på tisdag eller torsdagsträningen.

Självförsvarsträningen fortsätter på onsdagarna klockan 19.45 med Ingemar Sköld och Carlos Romero. Första passet kommer att vara den 24:e januari. Alla som tränat sen tidigare är välkomna tillbaka. Ta med er tre kompisar, alla har vi några som borde börja träna.

MMA passet på söndagarna har en ny tid och startar nu 12.00. ”JP” håller i passen på både onsdagarna och söndagarna och vi välkomnar både nya och gamla medlemmar tillbaka.

Har du erfarenhet av MMA och kan instruera nybörjare? Ring Ricard Carneborn på 0705759952 om du vill bli en del av vår verksamhet.

Ladda ned schemat som en pdf här.

SchemaND_HT2018