Vi har lagt ut bilder från bygget av våra nya lokaler.

Vi fick en vattenskada i augusti 2012 och flyttade då in i lokaler som inte renoverats sedan de byggdes på 60-talet. På fyra månader har det hänt otroligt mycket och vi kommer att fortsätta tills hela huset har fått sig en totalrenovering. Vi hoppas alla har tålamod och förstår att ett projekt att denna storlek tar tid och det är många faktorer som skall klaffa för att allt ska gå framåt.

Nästa fas blir nu att renovera omklädningsrummen och bygga bastu mm. Därefter kommer vi att bygga om det nedre planet så att receptionen kan flytta dit. På det nedre planet kommer det att finnas ett maskingym och konditionsmaskiner samt ett cafe och en shop. Vi kommer att köpa in mera utrustning till styrkeavdelningen inom kort och fortsätta att förbättra små detaljerna.

Detta hade aldrig varit möjligt utan hjälp från alla medlemmar och vi kommer att fortsätta behöva DIN hjälp så håll utkik efter arbetsdagar. Stort tack till fritidsnämnden och fastighetskontoret i Nacka som hjälper till och gör detta möjligt.

Se alla bilder från vattenskada till idag på vår facebook sida