James åkte till Finland och ställde upp i Skandinaviska mästerskapen i shooto. James vann sina två första matcher på rear naked choke och en knee bar på ca 1 minut! I den tredje matchen som var en semifinal så mötte han Fernando Gonzales från Hilti. Efter en mycket jämn match stod Fernando som segrare på poäng.

Stort grattis till James som verkligen utvecklats sista tiden!

Simon gick sin andra MMA match på kort tid och mötte Kristoffer Kjellgren från Escalate MMA. Matchen blev ett stenhårt krig där Simon sökte avstånd medans Kristoffer som har judo bakgrund ville stänga ned. Kristoffer lcykades bra och Simon fastnade i clinch och på marken. Simon fick en minuspoäng i första roden för en upkick (simon låg på rygg och en spark avsedd mot magen träffade ansiktet). Simon hade flera bra lägen, bla en försök på en rear naked choke men Kristoffers rutin på marken vände situation till en fördel för honom. Det blev förlust på poäng med 3-0.

Simon är dock inställd på att vinsterna kommer och vi sätter oss nu ned och utvärderar säsongen och drar upp riktlinjer för framtiden och fortsatta matchningar.