Efter tre vinster och en förlust stod Ralf Carneborn som bronsmedaljör på Kaisho Challenge Submission Wrestling i Helsingborg. Resultatet var dock något som Ralf inte var helt nöjd med.

Ralf har under dom senaste åren allt mer befäst sin position som en av Sveriges duktigaste grapplers och åkte med förmågan och inställningen att ta hem guldet till Nacka. Det hela gick dock inte riktigt som han ville och efter två vinster och en förlust i semin fick han ställa om fokus och sikta på bronsmedaljen.

Bronsmatchen gick full tid och när slutsignalen ljöd stod det 0-0 på resultattavlan. Domaren kände inte att han kunde avgöra vem som varit mest aktiv och därmed vunnit matchen, utan dömde förlängning. Ralf tände till i förlängningen och forcerade ner sin motståndare på backen med en double leg-nertagning och kunde då säkra bronspengen.

Ralf åker i slutet på september till Thailand BJJ & Submission Grappling Open och ligger just nu i hårdträning inför detta.

ps. förhoppningsvis kommer det snart upp mer ingående info om tävlingen på Ralfs blogg