Till hösten så gör vi följande ändringar i schemat och hoppas på så sätt att ge alla så bra träningsmöjligheter som möjligt.

* Ladda ned schemat för hösten

Sport Ju-Jutsu
Nybörjare i SJJ får nu två träningstillfällen i veckan istället för ett som tidigare. Nybörjare kommer att träna tillsammans med fortsättare på Måndagar 19.45-21.00 och Onsdagar 20.15-21.30. Dessa pass kommer att ha två instruktörer och i början träna åtskiljt för att längre fram i terminen träna vissa moment tillsammans.


MMA
Alla som vill träna MMA får till denna termin ytterligare ett tillfälle i och med att vi gör om BJJ passet på Torsdagar till ett Submision Wrestling pass vilket gör att våra MMA tränanden kan köra markkampen tillsammans med övriga fighters som gillar markkamp. Vi flyttar även fram passet på Tisdagar då en lucka i schemat gör det möjligt. Vi flyttar även passet som har varit på Lördagar till Söndagarna då Söndagen är en bättre dag i tävlingshelger och vi får det även lättare med personal, öppet tider och uthyrningar med denna flytt. Till denna termin kommer vi alltså att erbjuda MMA på följande tider:

Tisdagar:
20.00-21.15 (Ricard Carneborn & Patrik ”Putte” Andersson)

Torsdagar
(Submission Wrestling):
20.45-22.00 (Ralf Carneborn & Henrik Rauge)

Söndagar:
MMA (Christopher Rangne & Michael Alpäng)
13.30-15.00Brazilian Jiu-Jitsu
För dig som tränar BJJ är det en skillnad och det är att passet på Torsdagar byts ut mot ett pass utan gi. Eftersom de flesta tränar både med och utan gi och vi har väldigt många tävlanden i SW så har vi valt att ha ett renodlat pass på schemat och inte bara ”göra om” BJJ passen inför tävlingarna. Vi hoppas självklart att du som tränar BJJ inte ser detta som en försämring utan en förbättring och en chans att träna dina tekniker även utan dräkten.

 


Yoga
Vi kommer till denna termin att flytta fram Yoga passen så de startar 19.15 och slutar 20.30

 


På instruktörs sidan
Vi har även några instruktörer som pga av jobb eller andra anledningar väljer att ta en paus i sin instruktion.

– Vi tackar Ernst Fusser så jättemycket för all den tid han har lagt ned på klubben och på sin träning. Ernst tar en paus från träning och instruktion men vi hoppas att han kommer tillbaka i framtiden!
– Lars Pyk tar en paus från instruktion på ungdomsträningen pga av hans arbetsförhållanden
– Sanna Amberg kommer att flytta och kommer inte att instruera mer men hoppas hinna träna
– Sara Amberg tar en paus från träning och instruktion

Vi välkomnar även Fredrik Widgren som ny instruktör på Knatte träningen. Fredrik gick instruktörskursen nu på sommarlägret och kommer att hjälpa Ingemar och Jocke Vistam på Torsdagarna.