Med perfekt timing inför sommaren kommer vi att sälja den mycket populära brasilianska fruktdrycken Acai igen. Från och med Måndag kan nu köpa en Acai-drink i receptionen i samband med ditt träningspass. Rekommenderas!

Om du är sugen på en Acai-drink säger du till Tulle i receptionen alternativt skriver upp dig på listan INNAN ditt träningspass. Efter passet kan du sedan hämta ut en iskall, ”fresh outta da oven”, acai-drink!

Vi vill att beställer drinken innan passet för att minimera kostnader och merjobb.

Pris: 20kr

Info om Acai
På palmträden i Amazonas regnskog växer det mörklila energibäret Acai (ah-sah-ii). Acai är idag en av Brasiliens mest hyllad frukter och är populär att använda för juicer, smoothies och glass. Den är även berömd för dess antioxidanta kapacitet och för den sunda sammansättnigen av Omega fettsyror. Acai innehåller också fibrer, vitaminer ch mineraler som kalcium, kalium, magnesium och järn. Detta göra Acai till den ultimata energimaten!


För mer Info om Acai: Acai Stockholm