Söndagen startade vid 11.00 då ca 22 av klubbens 29 instruktörer samlades för att genomgå internutbildning och prata om träningsmetodik. Ricard la fokus på viktiga delar i grundteknikerna och vad man som instruktör ska vara nogrann att titta efter. Det tränades och tillsammans hjälptes man åt att förbättra teknikerna och sättet vi lär ut dem på.

Efter träningen delade vi ut presenter till alla våra duktiga instruktörer som verkligen jobbar hårt i veckorna. Dels fick alla en ny dräkt från vår sponsor SBI sport. Dräkten är broderad med Nacka Dojo på axlarna och även instruktörens namn på dräktslaget. Alla fick även en ny t-shirt med Nacka Dojo tryck och instruktör tryckt på ryggen.

När mötet var klart var det gemensam lunch. Vår samarbetspartner Restaurang Atrium hade laddat med caesar sallad, kyckling och bröd mm och vi åt och hade trevligt på mattan.


Hungriga instruktörer


Joel tar för sig av buffén


Mattan kan användas till mycket…


Hallå där nere…


Mr Gaugl i ny fin t-shirt och Emil i ny fin dräkt.


Andy och Chacha kunde självklart inte hålla sig ifrån varandra


Lite BJJ varje dag så mår man bra

 
Videoklipp med lite lunch BJJ 🙂 (dubbelklicka för att starta)