Dag 1:
Efter att ha varit lite stressad så kom jag äntligen fram till Arlanda och satte mig på planet till Amsterdam. Många tankar flög runt i huvudet där på planet, jag visste ju hur tufft det är att träna med Judo killarna där och ju-jutsun visste jag inte alls hur det skulle vara.

Väl framme i Amsterdam hade jag fått beskrivningar om hur jag skulle ta mig till 1e v. Swindenstraat (Oosterpark) Den spårvagn (nr 9) som jag skulle ha tagit hade slutat gå, så jag frågade dom i informationen hur jag skulle göra. Infon jag fick var tyvärr felaktig. Så jag hamnade på någon slut-station mitt i natten! Och chauffören sa -det här var sista spårvagnen för idag. Så där stod jag kl 1 på natten någonstans i Amsterdam (där det ös regnade) med en jätteväska. Numret jag fick till dom jag skulle bo hos var tydligen en siffra för kort så jag kunde inte nå dom heller. Till slut fick jag tag i en snäll holländare som visade hur jag skulle ta mig dit jag skulle. Vi stoppade en natt buss och tro det eller ej men han skjutsade mig nästan hela vägen dit jag skulle! Kl halv två på natten var jag äntligen framme.

Den härliga trappan som jag fick gå i varje dag

Här är mitt rum.

På morgonen när jag vaknade så var det dags att springa runt oosterpark med gubbarna, vilket är riktigt jobbigt. Det är inte kul när ett par äldre män drar ifrån en så lätt när man ska till VM.

Efter det hårda ”hardlooptraining” Så var det dags att ge sig av till Amsterdam Centrum för att kolla läget;)

Sedan var det dags för att hitta till Gouda för att träna ju-Jutsu! Det var inte så lätt som jag trodde.
Jag hade bara en adress att gå på och någon mer vägbeskrivning att det låg i Gouda hade jag inte! ”Vart är Linda när man behöver henne?” Jag hittade till slut och fick mig en hård träning med många duktiga killar. Lite besviken att ingen ifrån landslaget var där när dom säger att dom ska vara det. Men dom hade tydligen lov där och var ute med sin familj. Men det fanns fortfarande riktigt duktiga och tränings sugna killar där som ville sparras. Efter träningen bad en kille mig om att få sparras lite mer. Så vi sparrades och efter 15 min gav han äntligen upp:) Sen åkte jag hem och kännde mig as ball;)

Dag 2:

En härlig morgon med lite mer springa:) Sedan det vanliga ”gå runt i stan”.
På kvällen var det dags för resans första Judo träning hos en klubb som heter Ge Koning. Jag sprang runt halva Amsterdam för att hitta dit! Ingen Holländare visste var det låg, inte äns Taxi chauffören. Efter mycket om och men så hittade jag äntligen. Träningen var inte så jobbig som jag trott. Det blev mest teknik och lite lätt sparring!  Tyvärr har jag inga bilder ifrån den klubben.

Dag 3.

Klockan tjuter och man går upp en smula ovilligt för att springa runt Oosterpark igen. Men väl ute i spåret så flöt allting på som det skulle. Efter att ha vandrat runt i Amsterdam tog jag min träningsväska och begav mig till Gouda igen för att träna Ju-Jutsu med Mario Van Edel. Skönt att hitta vägen den här gången:) När jag kommit fram sa dom att vi skulle ha teknik träning innan den ordinarie träningen började. Så jag gick upp på mattan och var inställd på en lugn och vanlig teknik träning.
Teknik träningen bestod ut av fasta situationer och var inte alls så lugn som jag hade trott. Mario var jätte snäll och stod och skrek på mig när jag slog på deras ”dockor”.

Efter den hårda ”Teknik träningen” var över fick jag vila en halvtimme innan nästa pass började.
Träningen därpå bestod ut av ren sparrin