Hård träning under Fightcamps två dagar


Förmiddagarna är Sport Ju-Jutsu träning och eftermiddagspassen är kast och BJJ träning


Johan Jorup och Ralf Carneborn tränar kast teknik

Matcherna startade 18.10 och det var helt fullt på läktaren och nere på mattan så vi uppskattar att ca 100 personer kom för att titta på matchkvällen vilket var mycket bra. Åskådarna bjöds på mycket sevärda matcher där 4 av 8 matcher slutade med submission. Kvällens teknik stod Nukoon Chunokun som kastade sin motståndare Dalil på ett grymt lyftkast och belönades med en t-shirt från Tap Out. Nukoon fick sedan ett olyckligt knä på näsan när Dalil jobbade på en passering. Nukoon fortsatte matchen som vanns av Dalil på poäng.

Lila bältes mötet mellan Johan Jorup och Per Stenqvist blev en kort match då Johan drog guard direkt och kunde sedan jobba in sina långa ben för en triangel som tvingade Per att klappa ur efter 1.07.

Tjejmatcherna slutade även de med avklapp när Tove Södersten besegrade Helena Hugosson efter ca 1 minut på armbar från guard och Sara Svensson submittade Sandra Granström på en armbar från mount.

Ralf Carneborn fick se sig besegrad av Walter Welander som hade gjort sin läxa från förra helgen och en lite otaggad Ralf fick se sig passerad och förlora på poäng.

Robin Holmkvist startade mycket bra med att kasta den äldre och mer rutinerade Jonathan Askesjö från Sollentuna. Jonathan jobbade sig dock tillbaka in i matchen och kunde till slut strypa ut Robin från sin guard. 

Matchen mellan Christopher och Rijad slutade med poängvinst för Christopher som visade upp ett tight game. ”Clone war” matchen mellan bröderna Nässén styrdes av VM aktuella Gustaf som vann på poäng (7-2).

Alla matcher bjöd på bra action och vi hoppas att publik och fighters kände sig nöjda med kvällen.

Stort tack till vår samarbetspartner Restaurang Atrium som hade sponsrat med smörgåsarna som såldes under dagen och kvällen.

Håll utkik efter nästa Fightnight som arrangeras i Mars nästa år. Bilder och eventuellt video kommer upp på siten framöver.

 
 

Vinnarna på Fightnight 3

Gustaf Nässén
(Nacka Dojo)
VS Johan Nässén
(Stockholms JJD)
Rematch! / JJIF Ju-Jutsu regler (2 x 2 minuter)

Gustaf Nässén vinnare på poäng