Våra tävlingsteam tränar numera på samma tid på söndagarna klockan 17.15. Mattan är delad på mitten och vissa övningar kommer att genomföras tillsammans och ibland åtskiljt. Passet avslutas alltid med en gemensam fysbana. 

Ricard inledde passet med att pratade lite om hur det hela är upplagt och förklarade att söndagarna innebär högt tempo och de som kommer på dessa pass måste vara beredda på att ta mycket eget ansvar och ge järnet på mattan.

SJJ teamet körde sedan igång sin träning och på mattan fanns allt ifrån våra storstjärnor som Linda Lindström, Sara Svensson och Gustaf Nässén till några från A gruppen som vill förbättra sin sparring och de var med och krigade mycket bra.

Ricard och Jens samlade de som blivit kallade till Team Nacka BJJ och gick igenom de regler som gäller för att vara med i teamet. På mattan satt många med mycket kunskap om BJJ och även många av våra nya talanger, några av deltagarna med mycket tävlingserfarenhet var:

Andy Gaugl, Henrik Rauge, Ralf Carneborn, Caroline LianJens von FriesendorffGabriel Blomberg mfl.

Efter lite snack startade passet och det blev ett pass med både stående tekniker och avsluts träning på marken. Efter ca 50 minuter avslutades träningen med en gemensam fysbana där både BJJ och SJJ fighters krigade sida vid sida och slet med olika övningar för att förbättra fysiken.

Team Nacka BJJ fighters på ena sidan mattan och SJJ fighters längst bort.


Christopher Lee Klockare och Henrik Rauge

Denna satsning är mycket lovande från starten och kommer att gynna båda teamen med så mycket bra folk på mattan samtidigt.

Tävlingar och läger för våra team fighters framöver:

OKTOBER
14-15:e  German Open i Ju-Jutsu
21-22:a  Scandinavian Open i BJJ (Malmö)
28-29:e  Fightcamp och Fightnight. Anmäl dig för att gå en match!

NOVEMBER

4:e BudoMaster Cup i Ju-Jutsu
11:e  Copenhagen Submission Wrestling  (Köpenhamn)
11-12:e  Stenungsund BJJ Open
17-19:e  VM i Ju-Jutsu i Rotterdam

DECEMBER
2:a  Klubbmästerskap i BJJ
12:e  Julfest!

JANUARI 2007
28:e  Europa Mästerskap i BJJ (Portugal)
FEBRUARI 
?? Fystester
APRIL
7:e  Pan American Championships BJJ (USA)
MAJ
13:e  Kaisho Cup BJJ ( Helsingborg)