Tryck på play och dubbelklicka sen på spelaren för att titta på video och bildspelet i helskärm
 
Vi samlades klockan 08.30 på centralen och tog pendeltåget ut till Hemfosa (ca 50min). Väl framme på den fina gården hade vi konferans i 2 timmar fram till lunch och sedan jobbade vi vidare efter lunch fram till 15.00.

Syftet med konferansen var att prata och diskutera klubbens verksamhet och att ha roligt tillsammans (det är det minst komplicerade). Vi repeterade det dokument vi har som vi kallar Nacka Dojo känslan och diskuterade de värden som vi vill att vår förening ska stå för och vilken stämning vi vill förmedla till våra medlemmar. Vi pratade även om föreningens arbetsstruktur och vilka krav vi ska ställa på oss själva. Alla instruktörer fick även än en gång formulera sin egen utbildningsplan. Efter lunchen satte sig de olika grupperna ned och planerade sin grupps träning, gjorde en planering över tekniker, instruktörer och diskuterade upplägget för terminen.

Vid 15.00 var det dags för första gänget att sätta sig upp i sadeln och ge sig iväg. Alla såg mycket nöjda ut efter ca 50 minuters ridning med både tölt och galopp. Efter ridningen väntade badtunnan och bastun.

På kvällen serverades middag på verandan och vi njöt av mat, atmosfär och åt Henrik Rauges vassa tunga (hans beskriving av rastaflätor på hästarna och varför det är så synd om hästarna tillhör Henkes bästa hittills)

Kvällen fortsatte för några av oss inne i stan där det dansades loss ordentligt.

Nu är vi taggade till tänderna för att ge dig ditt livs träningsupplevelse och en härlig gemenskap på Nacka Dojo!