Team Nacka Juniorer har tävlat klart för säsongen och det har varit en mycket lyckad vårsäsong. De har tävlat mycket och framgångsrikt, både på tävlingarna i Örebro och på Kaisho BJJ Cup och nu senast på Nordic Junior Cup.

Ansvariga ledare (Pernilla Gunnarson, Mia Lundblad, Anders Widgren och Lars Johansson) gör ett fantastiskt jobb med att motivera och inspirera våra tävlingsfighters till nya framgångar. Teamet har även varit iväg på en hel del extra träningar och provat allt ifrån spinning till löpning och lättare styrketräning.

Idag var det lite miniavslutning och det blev först lite träning och sedan korvgrillning.

Proiset till bästa elev gick till Conrad Åslund. Conrad är en lugn och ödmjuk kille som alltid ger sitt yttersta i alla lägen och är en bra kompis. Han har även tävlat mycket framgångsrikt under våren och har bland annat två silver (Kaisho BJJ och Nordic JR Cup)

Nu är tävlingssäsongen slut men för våra tävlingssatsande ungdomar fortsätter träningen på egen hand över sommaren och tävlandet fortsätter i höst.

Läs mer om våra fighters på deras bloggar! Bloggarna tas i bruk nu i veckan och du hittar dem under Team Nacka sidorna.