Efter fyra härliga, svettiga och varma dagar är nu lägret slut. WOW! Vilket härligt gäng med ungdomar, 29 st totalt, alla från Nacka Dojo. Det var mycket bra stämning både på och utanför mattan. Torsdagen inleddes med ett pass och sedan följde två pass om dagen. Kidsen har kunnat hålla ett högt tempo och vi har klarat oss ifrån skador av större karaktär. Dock kröktes det ett par stortår som säkert kommer att göra sig påminda i ett par dagar. Som sig bör på läger hade vi lagtävlingar där det bla kämpades om att vara smidiga på plankor och långspottning. Vid utvärderingen kom det fram att Dannes tae kwon do-pass var, liksom förra året, en favorit men Andys MMA-pass fick även det flera plus.
 
Alla pass fick positiv kritik och det enda negativa som kom fram var att lägret var för kort! Lägrets fighters blev Elsa Lang och Conrad Åslund för att de gick ett par riktigt bra matcher (både MMA och Ju-jutsu). Ludvig Luther premierades för att ha utvecklats positivt och har hittat ’känslan’.
Mera bilder hittar du på Sport Ju-Jutsuns hemsida 
/Mia