I lördags anordnades JFL 2 i Nybro. Deltog från klubben gjorde Frida Leine, Rasmus Leine, Lovisa Schmidt och Adam Schmidt. 

Jujutsu fighting Leauge, JFL, är en årlig serie av tävlingar i JuJutsu som anordnas av sportrådet hos Svenska JuJutsu federationen. Vanligtvis så anordnas fyra tävlingar per år. Serien vänder sig till barn, ungdomar och vuxna som vill prova på och tävla inom fight och newaza. Nacka Dojo har haft som tradition att anordna en JFL tävling per år. Är man nybörjare när det gäller att tävla i JuJutsu så ger JFL en möjlighet att prova på hur det är att tävla.

Placering i deltävlingarna ger poäng som kan användas för att kvala till SM i JuJutsu. I år har det varit två deltävlingar. Nacka Dojo har deltagit i båda dessa. Historiskt så har Nacka Dojo varit en av de mer aktiva klubbarna inom JFL, med många medlemmar som placerat sig högt upp i poängligan. 

I helgen tod Nacka Dojo tog fem medaljer!

Frida   Guld medalj i JJ FIGHTING / FLICKOR 13–15 ÅR / -45 KG
Rasmus Silver medalj JJ FIGHTING / POJKAR U18 ELIT / -69 KG
Lovisa Guld medalj i JJ FIGHTING / DAMER SENIOR ELIT / -55 KG
Adam Guld medalj j JJ FIGHTING / POJKAR U18 ELIT / -69 KG
Adam Guld medalj i JJ NEWAZA  / POJKAR U18 ELIT / -62 KG

Bra jobbat gänget!!