BJJ SM, Yamasaki Open och thaiboxning på Slagskeppet. Klicka läs mer för att se helgens resultat!

BJJ SM
På BJJ SM tävlade alla bältesklasser från lila till svart tillsammans för att utse en svensk mästare i varje viktklass. Vi hade fem fighters på plats och Ricard följde med som coach.

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 08.19.18

Ralf Carneborn, herrar -76kg: Förlorade första matchen med 2-2 där Ralf fått en oklar (?) passivitetsvarning i början på matchen.
Fredrik Widgren, herrar -82,3kg: Tar brons på BJJ SM efter två vinster, en förlust och sen vinst på strypning i matchen om bronset mot Anton Åberg (Iksu/Dynamix). Mycket imponerande av Freddan som tar brons i en så tuff viktklass i sin ”andra” idrott!
James Kytösaho, herrar -88,3kg: Förlorade första matchen på en triangel mot slutsegraren Alexander Wennergren.

Mika Brorsson tjejer -65kg: Fick inget motstånd i klassen och fick ta emot guldmedaljen ensam på pallen..
Alexander Persson killar -69kg: Vann sin första match men förlorade finalen mot ett tufft blåbälte och får silver på SM!

I sammanräkningen för bästa förening på juniorsidan vann vi och tar med oss en stor pokal hem till klubben.

Thaiboxning på Slagskeppet
Vi hade två thaiboxare i ringen den här gången, My Persson som tidigare tävlat i sanshou och thaiboxning och Isak Pauli som äntligen fick matchning efter månaders väntan.

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 08.35.20
Skärmavbild 2015-09-28 kl. 08.36.15

My Persson tävlade i D-klass och efter fyra varningar till båda tjejerna bröts matchen då domaren tyckte att de slog varandra för hårt. Matchen bröts halvvägs in i andra ronden och My tyckte att det kändes bra och kul fram tills stoppet.
Isak Pauli gick alla ronder och vann med 3-0 i poäng! Isak gjorde superfina ronder med klara tekniker och stort lugn och imponerade stort. Grattis Isak!

Yamasaki Open
Yamasaki Open arrangerades tillsammans med SM som en tävling för vit- och blåbälten dagen efter SM.

IMG_6700

– Mika Brorsson, damer vitbälten -64kg tar silver i klassen efter en vinst  på armlås och förlust mot Linn Wennergren som tävlar i MMA på proffsnivå i finalen.
– Rasmus Nolbratt vinner -70kg klassen för blåbälten efter fyra tuffa matcher där finalen var ett riktigt krig mot Jivar Shareef från Fightzone/Malmö där rasmus vann på poäng.
– Dan Bergenholtz tävlade i samma klass men tog ingen medalj då han förlorade på poäng i första matchen mot Jivar (som Rasmus slog i finalen).
– Henrik Karseland tog silver i -76kg för blåbälten efter tuffa matcher som han vann på lås men tyvärr förlorade han finalen på en armbar.
– Mahdi Baghdadi tog brons i sin klass (vitvälten -88,3kg) efter en vinst och en fölust. I hans andra match vände han ett stort poängunderläge men korsade fötterna när han hade back och fick inte poäng för positionen.
– Magnus Granlund var med och tävlade i samma klass som Mahdi men förlorade sin första match på poäng men hade fina kasttekniker som tyvärr inte gav poäng då han inte fick kontroll på marken.