Roliga nyheter! Till våren kommer kunna erbjuda barn (9-11 år) att träna thaiboxning hos oss!

Vi startar upp en ny Thaiboxningsgrupp för barn mellan 9-11 år som kommer ha träning på söndagar kl 15.00-16.00. Gruppen startar i januari 2024.

Vår ungdomsgrupp (12-14 år) i thaiboxning kommer fortsätta precis som tidigare och du kan söka plats till den gruppen om du har åldern inne.

Vi släpper platser till vårterminen 2024 onsdagen den 15 november kl 10.00. För att söka om plats lämnar du en intresseanmälan via vår hemsida.

 

Utrustning som behövs och som du kan köpa i vår shop:

– Thaishorts (eller vanliga shorts/tights utan vassa detaljer eller dragkedjor).
– T-shirt (gärna i funktionsmaterial)
– Boxningshandskar
– Benskydd
– Tandskydd
– Susp för pojkar

Inför din provträning behöver du inte ha köpt all utrustning. När du gjort din provträning så önskar vi dock att man köper sin egen personliga utrustning för att kunna nyttja träningarna på bästa sätt.

Thaiboxning för juniorer är upplagd för att stimulera rörelse, leklust och inlärning i en trygg miljö. Vi lär barnen slag, sparkar och knätekniker samt clinch och kast. All träning bygger på ungdomarnas naturliga rörelseglädje så vi har fartfyllda träningar med mycket energi. Träningen för Thaiboxning JR sker på ett säkert sätt och vi är väldigt noggranna med säkerhet och disciplin.

Thaiboxningsträningen är ett mycket bra val av aktivitet då vi tränar hela kroppen och träningen ger många färdigheter både för balans och koordination. Träningen bygger även upp självförtroendet och vi lär barnen att det inte är farligt att kämpa och att bli svettig.