Vi firade klubbens 40 år på Eatery i Hammarby Sjöstad och det blev en fantastisk kväll där vi delade ut guldkrokar till personer som gjort stor skillnad för klubben genom åren och Ingemar fick förtjänstecken från SBKF och passade på att avgå som ordförande efter 40 år . Läs mer och se bilder från festen.

När vi gick in i 2022 så bestämde vi oss för att fira klubbens 40 år med en fest och det resulterade i ett italienskt julbord på Eatery nere i Hammarby sjöstad. Arbetet med att bjuda in gamla och medlemmar påbörjades och vi är superglada att så många av er kom och firade tillsammans!

Vi påbörjade även en tradition på denna fest som kommer fortsätta och det var att dela ut en guldkrok till medlemmar som gjort stora insatser för klubben genom åren. Våra tävlande fighters vinner sina medaljer och de uppmärksammar vi så mycket vi kan, denna guldkrok handlar om de som gör stora insatser för våra barn och ungdomar eller som bidragit med sin tid och kunskap till klubben genom åren. Kroken kommer ersätta en vanlig krok i omklädningsrummet tillsammans med en liten namnskylt.

Följande personer belönades med en guldkrok + namnskylt som kommer sättas upp i omklädningsrummen:

LARS JOHANSSON
För hans entusiasm och betydande arbete med våra barn & ungdomar sedan slutet av 90 talet, still going strong 💪.

OLA LANTELI
Olas insatser som sekreterare i styrelsen, arbetet med vår grafiska profil samt somtävlingsledare för Nordic är betydande insatser för klubbens framgångar genom åren.

PERNILLA CARNEBORN
Pernillas 10 år som instruktör för våra tävlingssatsande ungdomar la grunden för framtida EM och VM mästare och mästarinnor och skapade en struktur för hur tävlingsträningen för barn & ungdomar skall bedrivas på klubben.

MIA WIDGREN
För hennes tid som kassör i vår styrelse och som instruktör och coach för våra barn & ungdomar.

ANDREAS GAUGL
För hans insatser som klubbens ”HandyMan” och instruktör där han alltid ställt upp och byggt, lagat och skapat våra träningslokaler
och bidragit till Tjena Kompis stämingen hela vägen från Budolokalen fram till Skuru Skolväg.

HENRIK RAUGE
För hans insatser genom åren på och utanför mattan, alltid med klubbens bästa i focus och med ett ständigt leende på läpparna

ANDERS NOLBRATT
För sin avgörande insats som projektledare för bygget av Skuru Skolväg 2 och åren som tränare för våra barn & ungdomar som la den grund som vi än idag står på.

JOAKIM VISTAM
För hans tid i styrelsen och hans outröttliga arbete som coach för våra barn & ungdomar i Sport Ju-Jutsu på klubb och landslagsnivå.

MICHAEL ALPÄNG
För hans betydande insats som instruktör för våra tävlingssatsande barn & ungdomar i jiu-jitsu under många år.

LINDA LINDSTRÖM
För hennes driv och engagemang för våra utövare som tävlingsledare och coach och på senare tid som ledare för våra tjejpass i jiu-jitsu.

Ingemar tilldelades förtjänstecken nr 6 av Svenska Budo & Kampsportsförbundet för hans mångåriga insatser inom förbund, klubb och landslag. Ingemar lämnar nu posten som ordförande efter 40 år och årsmötet 2023 kommer utse en ny ordförande. Tack Ingemar för allt du gjort för klubben ❤️. Jenny Hafrén som nu är ledamot är interim ordförande fram till årsmötet. 

Ralf och Tony fick äntligen sin pojkbandsposter upptryckt av Lina & Jibban 🤣❤️

Stort tack till alla fantastiska medlemmar, instruktörer och personal för denna härliga kväll och alla 40 år fram till nu. Nu siktar vi på 50 års jubileet!

Fler bilder finns i detta album på Facebook.