Varmt välkomna till årets sommarläger ”Dynamix Summercamp” som även detta år arrangeras av klubben den 11-14 augusti! Vi har förberett för att kunna erbjuda ett grymt läger med massor med träning för grymma instruktörer! Lägret är öppet för alla från 15 år. Är du yngre (8-14 år) hänvisar vi till Kids Camp som har sin egen grupp och sitt egna schema.

Under lägret kommer du kunna träna Jiu-Jitsu (Gi + NoGi) & Sport JJ! Vi har bjudit in flera framstående instruktörer och på anmälningssidan kan du se vilka instruktörer som är klara för lägret!

Instruktörskurser

Dagarna innan lägret arrangerar vi instruktörskurser i vanlig ordning. Under kursen lär du dig Dynamix Fighting Sports pedagogiska metoder och verktyg, kursen är för dig som är instruktör eller för dig som bara är nyfiken på instruktörsrollen. Vi rekommenderar ALLA som är nyfikna på inlärning att gå kursen! Det blir en del teoretisk kunskap och massor med träning!

Jiu-Jitsu GI (9-10 augusti)
Instruktörer: Ricard Carneborn & Ralf Carneborn.

Sport JJ (9-10 augusti)
Instruktörer: Jonas Lund & Adam Billger.

CREW – Vi behöver din hjälp!

För att vi ska kunna hålla lägret behöver vi hjälp av alla er medlemmar och föräldrar med att bära mattor in till Skuruhallen. På onsdagen kvällen innan lägret ska mattorna bäras på plats och på söndagen efter lägret ska mattorna bäras tillbaka. Anmäl dig i länken nedan så att vi vet att vi får in tillräckligt med folk som hjälper till.

 

Bild från Kids Camp 2021, instruktör Arash Hadiha.

Vuxenklass i Brasiliansk Jiu Jitsu (Dynamix Summercamp 2018).