Föräldrarmöten
I vecka 10 på måndagen och tisdagen är det obligatoriska föräldrarmöten för dig som har barn eller ungdom i Sport JJ, Brazilian JJ och Thaiboxningsgrupper. Mötet är kombinerade för alla grupperna och sker på matta 1. Barnen och ungdomarna kan vara med på mattan och lyssna om de vill eller vänta i klubbrummet/receptionen.

Tider föräldrarmöten:
7/3 Måndag: 17.15-17.45
8/3 Tisdag: 17.15-17.45
(Träningarna är alltså lite kortare denna dag).

Inför mötet önskar vi att ni har skrivit upp er på Crew-listan för att underlätta vår planering inför Nordic den 26-27 mars.

På tisdagen 8/3 anordnar vi en utbildning direkt efter föräldrarmötet för alla er som ska vara Scorekeeper och Runner under Nordic. Vi anordnar även utbildning tisdagen 15/3 samt torsdagen 17/3 om du inte kan den 8/3. Du anmäler dig till utbildningen genom att klicka här.

Vi påminner också om att vi har träningar nästan som vanligt under sportlovet vecka 9! Sport JJ barn- och ungdomsgruppens träningar slår vi ihop, men tiderna är det samma som tidigare. Undantaget är fysträningen för ungdomar (12-16 år) på onsdagen (2/3) och boxpasset på fredagen (4/3) som är inställda.